Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Kipkam

Kipkam poskytuje hluboké dechové cvičení, které ulehčí duchu během jedné minuty. Během každé relace vyplní obrazovku malá ikonka. Ikony indikují, kdy je ten pravý čas se nadechnout, podržet a kdy zase vydechnout. Můžete sledovat i metronom a ztratit se ve zvucích na pozadí.

[appbox appstore id1408618623 oldprice=“25Kč“]

Flashcards Club – Create/Share

Nový, rychlejší a lepší způsob, jak vytvářet a sdílet kartičky. Co dělá Flashcards nejlepším tvůrcem tohoto odvětví? Mnoho funkcí, karty mohou obsahovat kombinaci textu, fotografií, videa a zvuku. Lze povolit týmovou práci, kdy vaše výtvory budou kdykoli přístupné vašim přátelům. Každá osoba je poté může upravovat nebo mazat, dejte tedy pozor, komu přístup povolíte.

[appbox appstore id1404186365 oldprice=“79Kč“]

Fractoscope

Plavba nekonečné fraktální krajiny v reálném čase. Prozkoumejte nekonečnou krásu, která má být objevena na fraktální hranici. Pokud uvidíte něco zajímavého, stačí to zachytit a přiblížit. Ovládáte barvy, deaily, hloubku či umístění. Uložte své jedinečné obrázky a sdílejte je se svými přáteli. Můžete soutěžit, kdo zachytí ten nejúžasnější!

[appbox appstore id302972475 oldprice=“25Kč“]

Yuball

Yuball není pouze mobilní aplikace. Je to značka a životní styl. Inovativní platforma pro hráče, kteří chtějí ukázat své dovednosti na basketbalovém hřišti. Je to příležitost pro neprofesionální hráče basketbalu, aby mohli zazářit a ukázat, co umí. Aplikace byla vytvořena tak, aby umožnila jednotlivcům získat uznání. Také díky lokátoru můžete vidět, kde se nachází ostatní uživatelé a zahrát si s nimi. 

[appbox appstore id1253824692 oldprice=“49Kč“]

HanYou – Chinese Recognizer

HanYou je moderní offline čínský slovník, který dokonce obsahuje funkce, díky kterým se můžete učit čínsky nebo i čínsky číst! Aplikace je vybavena výkonnou technologií OCR (Optical Character Recognition), která byla vyvinuta interně a průběžně zlepšována během posledních 6 let. Algoritmy HanYou vám umožní rozpoznat více než 13.000 čínských znaků, a to jak zjednodušených, tak tradičních.

[appbox appstore id901093520 oldprice=“79Kč“]

Financial Calculator Premium

Ať už jste zkušený investor nebo máte otázky týkající se splacení vaší kreditní karty, refinancování vašeho domova nebo plánování vašich příspěvků, aplikace Financial Calculator Premium má odpovědi na vaše finanční otázky. 

[appbox appstore id848908106 oldprice=“25Kč“]

Background Color

Vytvářejte krásné tapety s pomocí 40 typů přednastavených barev a přizpůsobitelných specifických barev. Jednoduše si vyberte oblíbenou barvu, nastavte přechod dle libosti nebo použijte vinětaci. Fantazii se meze nekladou! 

[appbox appstore id730918996 oldprice=“79Kč“]

iPhone-X-fb

Dnes nejčtenější

.