Zavřít reklamu

Pokud někoho máte rádi, tak byste mu to měli dokazovat každý den a nikoliv jen v den výročí, anebo na Vánoce. Nejdůležitější je, abyste měli člověka rádi takového, jaký je. To, že se na narozeniny dávají hodnotné dárky je úplně vedlejší. Pokud si však někoho vážíte a i přesto byste mu chtěli udělat radost, můžete mu darovat placenou aplikaci z App Storu. Jedná se sice o digitální dárek, avšak myslím si, že některé aplikace v App Storu opravdu stojí za to. Pokud tedy obdarovaný rád pracuje s iOS zařízeními a víte, že si přeje nějakou aplikaci, můžete mu tohle přání jednoduše splnit.

Jak darovat aplikaci z App Storu v iOS

Nejprve si v App Storu najděte aplikaci, kterou chcete uživateli darovat. Samozřejmě se musí jednat o placenou aplikaci – jak byste někomu mohli darovat něco, co je zdarma dostupné pro všechny. Jakmile si aplikaci najdete, tak ji rozklikněte, abyste se dostali na její přehled. Poté stačí vpravo kliknout na ikonu tří teček vedle ceny. Zobrazí se spodní menu, ve kterém už jen stačí zvolit možnost Darovat aplikaci… Poté se spustí rozhraní pro poslání dárku, kde musíte vyplnit, komu dárek poputuje, od koho dárek je, a také můžete k dárku něco připsat v podobě zprávy. Jako poslední možnost si můžete zvolit, kdy se má dárek poslat. Buď ihned, anebo si zvolte budoucí datum – například narozeniny ,apod. Poté už jen stačí stisknout Další v pravém horním rohu obrazovky. Nyní si zvolte motiv, se kterým chcete dárek poslat, a opět klikněte na Další v pravém horním rohu. Nyní už jen stačí koupi dárku potvrdit tlačítkem Koupit.

Možnost zakoupení aplikace v App Storu se může hodit i tehdy, kdy jste si na poslední chvíli vzpomněli, že má někdo z vašich známých narozeniny a nechcete přijít s prázdnou. Zakoupení dárku v App Storu je doopravdy velice jednoduché. Myslím si, že když vyberete dobrou aplikaci, tak obdarovaného určitě neurazíte.

App Store

Dnes nejčtenější

.