Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

ProShot

ProShot je určen k nahrazení zrcadlovek tím, že poskytuje spoustu výkonných funkcí, které jsou jen rychlým pohybem. Číselníky ve stylu zrcadlových fotoaparátů umožňují rychlou změnu automatického, manuálního, programového a uživatelského režimu. Citlivý a dynamický systém ProShot vám poskytne příštup ke každému parametru!

[appbox appstore id924438909 oldprice=“129Kč“]

Real Pool 3D Plus

Pokud máte rádi kulečník, nyní si ho můžete dopřát kdykoliv a kdekoliv, nejen v baru. Navíc si můžete vybrat spoustu režimů – 8-Ball, 9-Ball, Snooker, Time Trial a Matrix Mode. Soutěžte lokálně proti soupeřům AI nebo pozvěte do hry své kamarády!

[appbox appstore id508433124 oldprice=“49Kč“]

Mathematical Run

Mathematical Run je nekonečná hra, kde máte za úkol dosáhnout co nejvyšší skóre. Ovládáte šipku, která jezdí na třech různých kolejnicích. Klepnutím na obrazovku skočíte z jedné na druhou. Postupně sbíráte hvězdy a vyhýbáte se překážkám. Rovněž budete čelit rovnicemi, které je zapotřebí správně vyřešit.

[appbox appstore id1109968749 oldprice=“25Kč“]

Angel Town 3- new idle games

Nejúžasnější RPG na světě je nyní k dispozici zdarma na váš iPhone či iPad! Je to strategie v reálném čase s vysokým tempem. Nabízí 5 bitevních režimů, kde za vás bojují i andělé! Bojujte, dokud nedosáhnete vrcholu. Hra má skvělé barvy, živou HD grafiku a skvělé animace. Vyzkoušejte ji!

[appbox appstore id1255031365 oldprice=“25Kč“]

Hockey Lights for Philips Hue

Aplikace Hockey Lights využívá světelné zdroje Philips Hue Light, aby vytvořila pohlcující zážitek, když vaše oblíbené týmy skórují. Stejně tak tomu bývá, když jste v aréně. Vyberte si ze všech NHL týmů. Každý má svou vlastní píseň a světelnou show!

[appbox appstore id1448522461 oldprice=“79Kč“]

Typotastic – 3D text on photos

Typotastic magicky promění vaše slova na vynikající 3D videa. Vytvořte 4 sekundové video smyčky nebo statické obrázky s 3D fonty a FX, které obyvkle zabírají hodiny. Nyní to bude jen jedním „tapnutím“. Je to něco jako mít 3D umělce v kapse!

[appbox appstore id1170795932 oldprice=“129Kč“]

Apple Airpods sluchátka

Dnes nejčtenější

.