Zavřít reklamu

icon 102246_largerNení to tak dlouho, co se začal prodávat nový iPhone 6s a iPhone 6s Plus, který přináší především zlepšení výkonu, fotoaparátu a také zcela nový 3D Touch displej. Právě u toho bude velkou výhodou podpora od vývojářů aplikací třetích stran, která se už pomalu, ale jistě rozšiřuje. V současné době to sice s podporou 3D Touch displeje není tak slavné, ale několik aplikací už jej podporuje. Takže se na ně pojďme podívat blíže. 

 

Instagram
Instagram je klasikou, kterou asi není nutné moc představovat. Jedná se o sociální síť zaměřenou na sdílení fotografií. Aplikace nyní podporuje 3D Touch pro různé kroky přímo z domácí obrazovky jako např. New Post, View Activity, Search, Direct a mnoho dalšího. Instagram je dostupný i pro Apple Watch.

[appbox appstore id389801252]

Camera+
V této aplikaci jde o jedno jediné – krásné fotografie. Ať už jste sezónním fotografem nebo jste naprostým začátečníkem Camera+ vám pomůže dosáhnout dechberoucích snímků. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id329670577]

Pinterest
Pinterest je velmi oblíbenou internetovou stránkou, která přidala podporu 3D Touch. Nyní za pomocí tlaku prstu můžete přímo spouštět trending, vyhledávání pinů a vytváření nástěnek.

[appbox appstore id429047995]

Dropbox
Dropbox nyní také přidal podporu 3D Touch pro různé akce. Jedná se například o vyhledávání, nahrávání fotografií, offline soubory, nedávný update a další. V Dropboxu se můžete rychle mrknout na obrázkové a hudební soubory a za pomocí swipe rozesílat odkazy, přejmenovávat, mazat a přesouvat různé soubory. Díky 3D Touch je práce s Dropbox rychlejší a pohodlnější.

[appbox appstore id327630330]

PCalc
PCalc přijal 3D Touch a ihned ho rozvinul do pár chytrých možností. Samozřejmostí jsou rychlé akce přímo z domácí obrazovky, ale také možnost nakonfigurovat rychlé akce po svém v nastavení, takže budou obsahovat přesně to, co chcete. Můžete zahrnout jakýkoliv druh kalkulačky, vkládat zkopírovaný obsah a další funkce.

[appbox appstore id300311831]

Scanner Pro
S novým 12 megapixelovým fotoaparátem můžete skenovat dokumenty za pomocí vašeho iPhonu s lepší ostrostí než kdy jindy. Se Scanner Pro můžete používat akce z domácí obrazovky k iniciaci nového skenování či započít skenování přímo z existujícího snímku.

[appbox appstore id333710667]

Evernote
Ani klasika všech klasik aplikace Evernote se rozhodně nemohla vyhnout inovacím v podobě podpory 3D Touch. Díky 3D Touch bude práce s Evernote ještě efektivnější než doposud. Přímo z domácí obrazovky můžete vytvářet novou poznámku, zachytit snímek a vytvořit připomínku. Přímo v Evernote můžete použít funkci peek (náhled) na vaše poznámky a pracovní chaty. Aplikace je také dostupná pro Apple Watch.

[appbox appstore id281796108]

Shazam
Výborná aplikace Shazam také ihned zahrnula podporu 3D Touch a umožnila různé rychlé akce. Shazam je k dispozici také pro Apple Watch.

[appbox appstore id284993459]

Launch Center Pro
V aplikaci Launch Center Pro si můžete nastavit vlastní rychlé akce, které můžete spouštět přímo z domácí obrazovky pro spuštění vašich oblíbených LCP akcí.

[appbox appstore id532016360]

iMovie
Rychlé akce zahrnují nyní možnost vytvořit nový filmový projekt a tři poslední filmové projekty. Přímo v aplikaci iMovie můžete nahlédnout do filmového projektu a přehrát ještě před otevřením, takže si budete jistí, že jste našli ten pravý projekt.

[appbox appstore id377298193]

Workflow
Workflow vám umožní řetězovat sérií akcí ke zvládnutí komplexních úkolů za pomocí jednoho kliknutí. Nyní si můžete vybrat čtyři z těchto úkolů a připnout je k rychlým akcím a poté je spouštět přes 3D Touch. Aplikace Workflow se stala makro spouštěčem.

[appbox appstore id915249334]

Magic Piano
Vývojáři této hry začali podporovat citlivost na tlak během hraní. Čím se silněji nebo naopak jemněji dotknete obrazovky, tak tím hlasitěji či tišeji bude vaše piano hrát.

[appbox appstore id421254504]

Twitter
Bohužel, ač 3D Touch nabízí různé možnosti využití, tak prozatím aplikace Twitter podporuje pouze rychlé akce (vytváření nových práv, nového tweetu či vyhledávání), ale očekáváme, že vývojáři brzy rozšíří využití 3D Touch o další užitečné funkce.

[appbox appstore id333903271]

Spark
Spark je emailovým klientem, který zcela uplatnil 3D Touch a funkci peek and pop. Spark vám také přináší nové rychlé akce, které můžete spouštět přímo z vaší domácí obrazovky. Aplikace je i pro Apple Watch.

[appbox appstore id997102246]

GIF Keyboard
Sdílení vašich oblíbených gifů se stalo s 3D Touch ještě jednodušší a efektivnější. GIF Keyboard vám nabízí rychlé akce – vyhledávání gifů, nahrávání gifů či zasílání gifů pomocí zpráv.

[appbox appstore id917932200]

3D Touch iPhone 6s video

Dnes nejčtenější

.