Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Chroniric XIX

Tajemná společnost, znamá jako „the Scribes“, má v lidskosti uvést nový zlatý věk. Je na vás, abyste určili, uda se lidská historie rozvine tak, jako bylo plánováno, a to spoluprací s časovým hlídačem znamým jako Echo XIX. Celé dobrodružství se odehrává v reálném čase, což vám umožňuje přímo ovlivnit spiknutí prostřednictvím možností, které učiníte.

[appbox appstore id1369990483 oldprice=“79Kč“]

Treble Cat HD – Read Music

Hra Treble Cat HD je navržena tak, aby pomohla studentům všech věkových kategorií naučit se rychle identifikovat noty v houslovém klíči. Existuje 80 zábavných úrovní, které jsou postupně náročnější. Aplikaci vytvořili profesionální hudebníci a pedagogové, tudíž se jedná i o zažité zkušenosti.

[appbox appstore id513764898 oldprice=“129Kč“]

Thunderspace ~ Rain & Thunder

Thunderspace se řídí heslem: „Nemůžete uklidnit bouři, ale bouře může uklidnit nás.“ Během dne vám totiž nedovolí se soustředit na veškerý hluk kolem vás. Velkolepá technologie reprodukce zvukového pole přináší realistické, vysoce kvalitní zvukové prostředí s otevřeným prostorem nad běžnými stereofonními sluchátky. To musíte vyzkoušet!

[appbox appstore id636485814 oldprice=“79Kč“]

halfes

Aplikace halfes vám umožní rozdělit obrazovku na polovinu, díky čemuž budete moci na jedné půlce sledovat váš oblíbený pořad a na druhé si dělat důležité zápisky. Lze tak snadno využít i spoustu jiných funkcí, jako jsou videa a chatovaní, prohlížení a mailování a další. Halfes by neměla chybět v žádném zařízení!

[appbox appstore id1207553741 oldprice=“25Kč“]

Caption Ideas for Insta & SC

Titulek, komentář nebo bio. Vymýšlení zmíněných textů bývá často velkým oříškem pro nejednoho z nás. Proč tedy nevyzkoušet Caption Ideas for Insta & SC, kde naleznete spousty nápadů pro všechny druhy sociálních sítí jako je Instagram, Snapchat nebo Musica.ly! Usnadněte si život.

[appbox appstore id1154312449 oldprice=“199Kč“]

Sudoku Pro Edition

Milovníci sudoku, máme tu pro vás specialitu v podobě hry Sudoku Pro Edition! Abychom tu vysvětlovali úkol hry, bude asi zbytečná práce. Nemyslím si, že se najde řada lidí, kteří by nikdy nevyzkoušeli tuto herní „libůstku“, při které se většinou pěkně zapotíte. Proto neváhejte a stahujte!

[appbox appstore id1083442831 oldprice=“79Kč“]

Kompressor – Compress images

Potřebujete snížit velikost určitého obrázku těsně před tím, než jej budete vkládat na sociální sítě? Použijte Kompressor – Compress images, aplikaci, která odvede práci za vás. V nastavení si lze vybrat ze tří úrovní komprese a novou velikost obrázku můžete vidět v reálném čase pomocí funkce MetalKit.

[appbox appstore id1011979611 oldprice=“49Kč“]

iPhone

Dnes nejčtenější

.