Zavřít reklamu

Pokud jste se před pár týdny rozhodli aktualizovat na iOS 12.3, ale tento systém dělá na vašem zařízení spíše neplechu než užitek, máme pro vás špatnou zprávu. Apple totiž dnes v noci ukončil podepisování iOS 12.2, kvůli čemuž se tak již z iOS 12.3 nelze vrátit na jiný operační systém. 

Tyto Animoji iOS 12.2 přinesl:

Obecně se dá říci, že iOS 12.2 na iPhony a iPady nic zázračného nepřinesl. Zřejmě jeho největší novinkou jsou totiž čtyři Animoji a mírně předělané grafické prvky u ikony AirPlay v ovládacím centru. Valná většina dalších vylepšení pak už jen souvisí s opravami chyb, které přinesly předešlé verze iOS. Na druhou stranu, vzhledem k datu jeho vydání by v něm obří novinky očekával zřejmě jen málokdo. Apple se totiž už nyní víceméně soustředí hlavně na chystaný iOS 13, jehož představení se dočkáme už 3. června na úvodní Keynote WWDC a který se bude až do září intenzivně testovat v beta režimu. Podle doposud uniklých informací by měl na iPhony a iPady přinést řadu zajímavých novinek, avšak na jejich potvrzení si budeme muset ještě pár dní počkat. 

Ukončení podepisování starších verzí iOS není pro Apple ničím neobvyklým. Tímto krokem se snaží své uživatele udržet na co nejaktuálnější verzi svého operačního systému, který jednak nabízí zpravidla ty nejlepší funkce, ale zároveň i zajišťuje nejvyšší bezpečnost, protože opravuje chyby, které se v předešlých verzích systému objevily. Downgrade z nejnovějších verzí se tak obecně nedoporučuje, avšak například u iOS 11, který sužovaly týdny po vydání tuny chyb neměli uživatelé příliš na výběr. V případě iOS 12 je však situace zcela opačná. 

New-Animoji-12.2-beta-owl
Nové Animoji v iOS 12.2

Dnes nejčtenější

.