Zavřít reklamu

Zatímco ještě před pár lety dokázal Apple informace o chystaných iPhonech udržet takřka dokonale pod pokličkou a svět tak spatřil jejich podobu až na oficiálních “představovacích” Keynote, nyní je již situace zcela opačná. Podobu nových iPhonů známe již dlouhé měsíce předem, přičemž s jejich blížícím se představením jej mnohé zdroje znovu a znovu potvrzují. A právě dalšího potvrzení jsme se dočkali i dnes díky fotkám známého leakera. 

Fotky, které leaker sdílel na svém Twitteru: 

Fotky na svém profilu sdílel leaker Benjamin Geskin, který se díky úspěchům v posledních letech zařadil mezi naprostou špičku “v oboru”. Obecně se o Benovi dá říci, že nesdílí nic, co nemá potvrzené dobrými zdroji a když se mu přeci jen stane přešlap a sdílí nepravdivou informaci, vždy vše na svém Twitteru uvede na pravou míru. Navíc se může chlubit širokou sítí kontaktů a zdrojů ať už v dodavatelském řetězci či přímo v Applu, díky čemuž má mnohé informace doslova z první roky. Lze jej tak bez problému považovat za důvěryhodný zdroj a jím sdílené fotky vnímat jako předpremiéru nových iPhonů 11. Kryty na nich totiž opět potvrzují masivní modul fotoaparátu na jejich zádech a to jak u 5,8” modelu, tak i u většího 6,5” modelu, na kterém logicky nepůsobí tak monstrózně. 

Fotoaparát by měl být jedinou designovou změnou, které se letošní iPhony dočkají. Další vylepšení by totiž měly proběhnout “pod kapotou”. Dočkat bychom se měli například obousměrného bezdrátového nabíjení po vzoru Samsungu Galaxy S10, nových procesorů a snad i 1TB úložné varianty. Novinky by ale měly též přinést přepracovaný anténní systém, který by jim měl zajistit skvělou funkčnost například při využívání vnitřních navigací na letištích či v nákupních centrech. Tytéž novinky pak dostane od Applu i iPhone XR2, který však místo trojitého fotoaparátu nabídne “jen” fotoaparát dvojitý. 

iPhone-11-Max-concept-design-Hasan-Kaymak-2-768x432

Dnes nejčtenější

.