Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Automatic Voice Recorder Pro – AVR Record

Automatic Voice Recorder Pro je rychlý a snadno použitelný rekordér pro iPhone a iPad s možností úpravy, která vám umožní oříznout nežádoucí části. Také můžete k nahrávce přidat hudbu na pozadí. Soubory lze nahrát a zálohovat na iCloud nebo na Dropbox.

[appbox appstore id1153083593 oldprice=“149Kč“]

iWheel Decision Maker Decide

Dovolte této aplikaci rozhodnout za vás pokud se sami rozhodovat nechcete nebo si vybíráte mezi velmi podobnými možnostmi. iWheel Decision Maker můžete použít ke každodennímu nebo náhodnému rozhodování, nebo jen tak pro zábavu. 

[appbox appstore id1372815203 oldprice=“25Kč“]

Magnifying Glass PRO

Zrovna jste si doma zapomněli brýle nebo máte unavené oči? Magnifying Glass PRO je kapesní lupa, kterou můžete mít všude s sebou. Můžete snadno změnit rozmazaný text na jasně čitelný. Navíc má tato aplikace funkci zoomu nebo baterky.

[appbox appstore id934384694 oldprice=“99Kč“]

Fantasy Football Manager FPL

Pro fotbalové fanoušky tu máme skvělý simulátor Fantasy Football Manager FPL, který vám nabídne plnou kontrolu vašeho týmu. Skautujte nepřetržitě, protože mladých sil není nikdy dost. V nastavení si můžete nastavit „push-up“ notifikace na zranění nebo splnění cílů. Vybudujte svůj tým a získejte titul!

[appbox appstore id324266640 oldprice=“25Kč“]

Speed Radar Gun PRO

Proměňte svůj telefon na radar! Měřte ryhlost blížícího se vozidla. Použití je zcela jednoduché, stačí nasměřovat fotoaparát směrem k autu, zamířit mezi světlomety a počkat na zahájení měření. Výsledek je možný uložit kdykoliv pouhým stisknutím tlačítka „Uložit“.

[appbox appstore id1316970583 oldprice=“99Kč“]

Simple Zazen Timer

Simple Zazen Timer je velmi šikovný časovač pro vaši meditaci, který přijde vhod nejednomu uživateli. Ve světě rostoucích složitostí je právě v jednoduchosti ta pravá krása. S elegantním designem a minimalistickým uživatelským rozhraním tato aplikace zachycuje to, o čem meditace je: klid, mír, všímavost a sebeuvědomění.

[appbox appstore id796940852 oldprice=“49Kč“]

Get ‚Em Stickers

Pomocí aplikace Get ‚Em Stickers můžete rozšířit svou klávesnici o více než 300 velmi zábavných samolepek pro každého. Naleznete zde své oblíbené superhrdiny, bandity či spoustu obecných. Některé ze samolepek jsou dokonce animované, což přidává to pravé kouzlo!

[appbox appstore id1390709681 oldprice=“25Kč“]

iPhone 8 Plus camera FB

Dnes nejčtenější

.