Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jaro je konečně tu a s ním i spojené procházky, na kterých se můžeme po dlouhé zimě načerpat tou pravou venkovní energií. Proč si ale tyto procházky neužít trochu víc „smart“ díky některém z fitness náramků, na který si pro vás náš partner Mobil Pohotovost přichystal parádní slevu? Ale pozor, slevový kód jarojetady lze použít dohromady pouze 50x. S nákupem tak raději příliš neváhejte.

Niceboy X-Fit GPS

Prvním “pánem na holení” je fitness náramek Niceboy X-Fit GPS. Jeho hlavní předností je vestavěný GPS modul, měření srdečního tepu, schopnost přesně monitorovat na 22 sportovních aktivit (včetně lyžování, turistiky a dalších) či monitoring spánku. Potěší i voděodolnost podle IP67, sedmidenní výdrž, barevný displej či schopnost upozornit vás na příchozí telefonní hovory, SMS a notifikace z aplikací. Přes náramek můžete dokonce i ovládat hudbu či fotoaparát vašeho telefonu. 

Běžná cena fitness náramku Niceboy X-Fit GPS je 1790 korun, díky slevovému kódu jarojetady jej však můžete získat za 1490 korun. 

Huawei ColorBand A2

Dalším náramkem, který dnes můžete získat za super cenu, je Huawei ColorBand A2. Ten se chlubí devítidenní výdrží, monitorováním srdeční frekvence s možností upozornění na její zvýšení, schopností zobrazovat notifikace nebo monitorováním spánku. Pochlubit se sice může “jen” černobílým displejem, nenáročným uživatelům však službu jistě udělá. 

Běžná cena fitness náramku Huawei ColorBand A2 je 690 korun, díky slevovému kódu jarojetady jej však můžete získat za 490 korun

Huawei Band 3 Pro

U Huawei ale ještě chvíli zůstaneme. Sleva totiž padla i na model Band 3 Pro, který nabízí AMOLED displej, vysoce přesný senzor pro měření tepové frekvence, chytré sledování aktivit a tréninků, vestavěnou GPS a samozřejmě voděodolnost. Náramek samozřejmě monitoruje i váš spánek, který se vám následně pokusí přes chytrou aplikaci zlepšit. 

Běžná cena fitness náramku Huawei Band 3 Pro je 2199 korun, díky slevovému kódu jarojetady jej však můžete získat za 1690 korun. 

51807-13-1

Honor Band 4 Crius

Předposledním zlevněným náramkem je Honor Band 4 Crius, který se může pochlubit především vysoce přesným měřením uchozené vzdálenosti a kroků, která by měla realitě odpovídat minimálně na 95.%. Náramek se může pochlubit i 21denní výdrží na jedno nabití, voděodolností či dvěma režimy, mezi kterými můžete jednoduše při jeho nošení přepínat a přizpůsobit si jej tak dané situaci. 

Běžná cena náramku Honor Band 4 Crius je 1290 korun, díky slevovému kódu jarojetady jej však můžete získat za 990 korun. 

Honor Band 4 Running

Jako poslední tu máme náramek Honor Band 4 Running, který je jako na míru šitý běžcům. Dokáže totiž rozpoznat perfektně jejich činnost a to dokonce tak detailně, že před ním neskryjete ani délku kroků. Náramek ale samozřejmě zvládne i jiné činnosti jako například monitoring spánku, upozorňování na příchozí hovory, připomínky zpráv, poznámek nebo vyhledávání telefonu pomocí. 

Běžná cena fitness náramku Honor Band 4 Running je 749 korun, díky slevovému kódu jarojetady jej však můžete získat za 590 korun. 

naramek

Dnes nejčtenější

.