Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

MathEdge Multiplication

Naučit se násobit a rovnou základy angličtiny? To se může hodit! Každé dítě bere svému rodiči telefon a hraje na ním hry, tak proč by místo toho nemohl spustit výukovou aplikaci? MathEdge poskytuje průvodce násobení postupně krok za krokem a pomůže tak vašim dětem rozvinout matematické schopnosti.

[appbox appstore id409821173 oldprice=“79Kč“]

Orderly – Simple to-do lists

Nevyhovují vám tovární připomínky od Applu? Máme pro vás náhradu v podobě velmi jednoduché aplikace, díky které již neuniknete žádnému úkolu. Aplikace je vybavena dechberoucím rozhraním, bezproblémovou synchronizací a pomocí lokalizace si můžete nastavit, kdy a kde se váš úkol připomene. S jedinečným vizuálním uspořádáním můžete nahlédnout do svých seznamů úkolů, aniž byste je museli jednotlivě otevírat.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“29Kč“]

Vxcam – AR Video Text & Emoji

Nejlepší aplikace pro vytváření video příběhů v rozšířené realitě. I tak by se dala nazvat Vxcam, která umožňuje dynamické sledování obrazu pro tvoření hologramů a již zmíněných videí. Jedním kliknutím poté můžete přidat AR texty či emoji. Po dokončení můžete pořizovat videa a fotografie, pohybovat se kolem nich a vypřávět příběh.

[appbox appstore id1352777505 oldprice=“49Kč“]

Flight Unlimited Las Vegas – Flight Simulator

Jestli je vaším snem být pilot, nebo alespoň rádi létáte, s tímto simulátorem můžete létat až do „aleluja“. Užijte si létání nad městem Las Vegas v jednom z 8 unikátních letadel. Prozkoumejte město nebo se pusťte do kampaně. Více než 130 čtverečních kilometrů centra hazardu jsou modelovány v neuvěřitelných detailech. Hra obsahuje více než 50 hotelů, které jsou modelovány fotografickým realismem.

[appbox appstore id582844203 oldprice=“29Kč“]

SciCalc82

Jednoduchá vědecká kalkulačka dodržující styl z počátku 80. let. Snadno použitelné a známé pro starší ročníky. Dodává dotek realistického vzhledu, zvuků tlačítek, číslic na LCD displeji. Funkce a operace jsou nastavené tak, jak budete nejspíš zvyklí. Navíc jsou přidané možnosti, které byste v té době rádi použili.

[appbox appstore id590398877 oldprice=“29Kč“]

IQ Test – What’s my IQ?

Jaké mám IQ? Tuto otázku si v dnešní době pokládá naprostá většina, tak proč si neudělat test. K dispozici je 39 otázek ke zjištění vašich kvalit, pusťte se proto do nich!

[appbox appstore id766093099 oldprice=“79Kč“]

Lighten: Mind Mapping by XMind

Skvělá aplikace pro myšlenkové mapy. Ano, to je Lighten: Mind Mapping. Nejlepší způsob jak objasnit myšlení, zvýšit produktivitu, brainstorming a vizualizovat koncepty na vašem iOS zařízení. Nabízí dokonalou rovnováhu mezi výkonnými funkcemi a snadným ovládáním.

[appbox appstore id1132539229 oldprice=“79Kč“]

iPhone-iPad-fb

Dnes nejčtenější

.