Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Smart ships

Pro fanoušky starých dobrých lodí tu máme jejich digitální verzi. Můžete tak odložit své papíry a tužky a začít stahovat! Princip této hry asi nemusíme představovat, ale kdyby se tu přeci jen našel někdo, kdo neví o čem je řeč tak upřesníme, že cílem této hry je takticky zničit flotilu svého protivníka útočením na slepé pole s odhodláním a vírou zvítězit.

[appbox appstore id843976905 oldprice=“25Kč“]

Typic 2 – Add Text to Photos

Druhá generace oceňované aplikace pro úpravu fotografií je tady! Typic 2 převezme kormidlo a posune ho na vyšší úroveň díky mnoha vylepšením. Vytváření koláží či příběhů na vaše profily se stane mnohem snažším úkolem, který si budete užívat. Naleznete zde přes 300 zajímavých fontů písem, několik set designových prvků a spoustu dalšího. Neváhejte proto a stahujte, dokud je aplikace zdarma!

[appbox appstore id1333207557 oldprice=“49Kč“]

iLovecraft Collection Vol. 1

Lovecraft nabízí úžasný zážitek ze čtení. Zahrnuje 3 mistrovská díla – Dagon, The Hound a The Window. Každý příběh je originální a nabitý ohromujícími ilustracemi, animacemi a interaktivními prvky. Aplikace obsahuje přibližně hodinu obsahu dostupného ve čtyřech jazycích (Angličtina, Francouzština, Portugalština a Španělština).

[appbox appstore id992098515 oldprice=“99Kč“]

imgSlides – slideshow maker

Pro vytváření slideshow vašich fotografií, ke kterým si snadno můžete přidat tématickou hudbu, pro vás přinášíme imgSlides, kde se slučování rodinných fotek z dovolené bude dělat samo. Nechybí ani možnost přidat filtry, změnit rychlost přehrávání či velikost videa.

[appbox appstore id1227643852 oldprice=“25Kč“]

VPN browser-Best secure hotspot vpn proxy

Pro bezpečné vyhledávání na webu je tu VPN browser-Best secure hotspot vpn proxy, který ochrání veškeré vaše informace. Rozhraní je velice jednoduché a stabilní.

[appbox appstore id1252930258 oldprice=“25Kč“]

Cryption

Pokud nejste fanoušky „oddychovek“, potom je tato hra právě pro vás. Cryption se zpočátku zdá jako jednoduchá možnost odreagování, kde jen hádáte řadu čísel. Když se ale začne rozjíždět tak poznáte, že si u ní vážně neodpočinete.

[appbox appstore id851401134 oldprice=“25Kč“]

Ruler – tape measure length

Využití virtuální reality bývá v dnešní době velkým trendem, a ani u Ruler – tape measure length tomu není jinak! Aplikace je alternativou předinstalovaného Meření v iOS, které nemusí všem vyhovovat.

[appbox appstore id1082255420 oldprice=“25Kč“]

App Store

Dnes nejčtenější

.