Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pánove, víte, co je dnes za den? Svatý Valentýn. Pokud jste nezadaní, je pro vás dnešek den jako každý jiný. V případě, že však nezadaný nejste, máte před sebou dnes více či méně složitý úkol – potěšit vaši partnerku určitým gestem a vyznat ji tak svou náklonnost. Pokud však nehýříte nápady, nezoufejte. Náš partner Mobil Pohotovost si totiž připravil speciální Valentýnskou akci na hodinky Samsung Galaxy Watch 42 mm v barvě Rose Gold. 

Jedná se o chytré hodinky, které mají na rozdíl od Apple Watch klasický kulatý ciferník. Na tom si můžete zobrazit celou řadu různých věcí od notifikací z vašeho smartphonu, přes navigaci až například po váš aktuální srdeční tep. Jablíčkáře pak potěší především to, že jsou hodinky se systémem iOS bez problému kompatibilní a zvládnou toho téměř stejně tolik jako Apple Watch. Za zmínku stojí i voděodolnost či celá řada fitness funkcí, díky kterým se udržíte ve formě.

Běžná cena těchto hodinek  je 7 990 korun. Díky Valentýnu je však můžete sehnat o tisíc korun levněji – tedy za 6 990 korun. Ale pozor, nabídka je časově omezená. Rozhodně se tedy nevyplatí s nákupem váhat. 

cz-feature-galaxy-watch-r810-121006812

Dnes nejčtenější

.