Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Spoken & Translator

Spoken & Translator vám přeloží nejen text, ale také audio a zvládne i překládat konverzaci v reálném čase. Obsahuje více než 100 jazyků pro překlad textu a 40 jazyků pro překlad hlasu.

[appbox appstore id1438481328 oldprice=“29Kč“]

Love Test Meter – Relationship Compatibility

Svátek zamilovaných nezůstal bez povšimnutí ani u vývojářů aplikací, které se přesně pro dnešek hodí. Love Test Meter slouží spíše pro pobavení, kdy vložíte jména dvou osob a appka vám ukáže, jak moc jste do sebe zamilovaní.

[appbox appstore id417628230 oldprice=“29Kč“]

Hot Date

A u lásky ještě chvíli zůstaneme. Hot Date je simulátor takzvaných rychlorande. A aby to bylo ještě zvláštnější, v hlavní roli je pes. Budete pokládat otázky a odpovědi náhodně generovaným psům, kdy každý má jinou osobnost a náladu.

[appbox appstore id1057329502 oldprice=“59Kč“]

Focus To-Do: Focus Timer&Tasks

Focus To-Do: Focus Timer&Tasks je klasickou aplikací pro sledování vašich aktivit. Pro každou činnost si můžete nastavit dobu, po jakou ji chcete vykonávat, navíc si můžete vkládat upomínky a sledovat detailní reporty.

[appbox appstore id966057213 oldprice=“29Kč“]

Dead Age

Hlavní vlna zombie her je už sice za námi, to ale neznamená, že si žádnou z nich nemůžeme zahrát. V Dead Age bude zombíků opravdu mnoho. Jste součástí skupiny přeživších a hlavním cílem je zůstat naživu co nejdéle. Příběh není lineární a nabídne šest různých zakončení.

[appbox appstore id940050911 oldprice=“89Kč“]

Bridge Constructor

V Bridge Constructor se stanete stavitelem mostů. Kromě dodržení předem daného budgetu bude každý most podroben zkoušce a až když zvládnou přejet všechna vozidla, uspěli jste.

[appbox appstore id503190232 oldprice=“59Kč“]

ipad mini 2 fb

Dnes nejčtenější

.