Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Výlohy obchodů se oblékají do růžového hávu, reklamní plochy se množí nabídkami a v supermarketech přibývá cukrovinek ve tvaru srdce. Uznáváte svátek zamilovaných nebo patříte spíše k táboru jeho odpůrců? Ať už je to jedno nebo druhé, zpříjemněte si Valentýn výhodnou akcí na oblíbené Apple produkty.

FB_800x600_Valentyn

Po novém roce jsou jedním z nejprodávanějších produktů jablečného giganta chytré hodinky Apple Watch. Ty totiž pomáhají plnit náročná sportovní předsevzetí. Pokud se už dlouho rozmýšlíte, zda po Watchkách sáhnout, nyní máte tu nejlepší příležitost. Kromě toho, že potěšíte sami sebe, můžete ještě obdarovat někoho blízkého. V období od 7. 2. do 15. 2. 2019 dostanete totiž od iWant k nákupu jakýchkoliv Apple Watch slevu 1 000 Kč na bezdrátová sluchátka AirPods. Vy se budete pyšnit novým trenérem na vašem zápěstí, a své drahé polovičce vyrazíte dech prémiovými bezdrátovými sluchátky.

Akce platí jak na webu, tak na deseti prodejnách iWant po celé České republice. Při nákupu online stačí v košíku zadat slevový kód valentyn2019 a sleva 1 000 Kč se automaticky strhne z celkové částky.

FB_800x600_Valentyn

Dnes nejčtenější

.