Zavřít reklamu

Na oficiálním youtubovém kanále společnosti Apple se o víkendu objevila série videí, v nichž se ve vší parádě předváději nejrůznější funkce a schopnosti jeho nových zařízení. Série zhruba minutových videí se snaží poukázat především na to, že si uživatelé při práci i tvoření často vystačí s pouhým Apple zařízením, aniž by potřebovali papíry navíc.

K co největší efektivitě práce přispává nejen kancelářský softwarový balíček iWork, ale také funkce, jako je multitasking, Drag & Drop, AirPlay a podpora rozšířené reality, možnosti práce rozšiřuje i USB-C konektivita. Jedná se o první sérii o iPadu Pro ve stylu tutorialů, v minulosti již ale Apple vydal video, které mělo přesvědčit uživatele o tom, že se iPad Pro může stát jejich příštím počítačem.

První video poukazuje na schopnost iPadu Pro rychle, spolehlivě a kvalitně skenovat nejrůznější dokumenty, upravovat je, podepisovat za pomoci Apple Pencil, ale také skicovat nebo provádět zápisky do dokumentů či skenovat, spravovat a ukládat účtenky.

 

 

Na druhém z videí můžeme vidět možnosti prezentace prostřednictvím iPadu. Nativní aplikace Keynote umožní vytvářet plnohodnotné prezentace, a to rychle a pohodlně za použití funkce Drag & Drop, klávesnice i Apple Pencil.

Na třetím videu můžeme vidět, jak snadné je na iPadu odvysílat vlastní podcast. Díky pokročilým možnostem displeje a multitaskingu budete mít i při nahrávání po ruce vše potřebné. Podcast můžete na iPadu libovolně sestříhat a doplnit o vlastní soundtrack, vytvořený v Garage Bandu.

 

Nový iPad Pro posouvá na zcela novou úroveň i tak banální úkon, jako je pořizování poznámek. Můžete kreslit, doplňovat odkazy, přidávat fotografie, videa, a mnoho dalšího.

Jednou z novinek v iOS 12 je nativní aplikace Měření s podporou rozšířené reality. Díky tomu se z iPadu Pro snadno stane ideální designérský nástroj. Stačí v aplikaci nasnímat interiér včetně jeho rozměrů a virtuálně si vyzkoušet, jak by v něm vypadalo nejrůznější vybavení.

Apple své nejnovější iPady Pro představil loni v říjnu, prodávat se začaly v listopadu. Na první pohled zaujmou především novým, „hranatým“ designem s displejem od okraje k okraji, stejně jako chybějícím Home Buttonem. Identitu nové tablety ověřují za pomoci nové funkce Face ID. Výkon zajišťuje procesor A12X, tablety jsou vybaveny USB-C konektorem.

iPad Pro YouTube Preview

Dnes nejčtenější

.