Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Soukromé Tvrzené sklo pro iPhone je dokonalou ochranou, nejen pro displej iPhonu, ale i Vaše soukromí. Díky speciální „privacy“ vrstvě zamezuje zobrazení právě prováděných úkonů na displeji lidem, kteří na něj nekoukají kolmo. Zvědavci v MHD či podobných situacích tak mají smůlu.

Soukromé Tvrzené sklo na iPhone

Soukromé sklo dosahuje stejně jako klasické Tvrzené sklo odolnosti 9H. Nemusíte se tak obávat, že by chránilo Váš displej méně. Díky speciální šedé vrstvě sice snižuje jas displeje, ale dokáže zakrýt již dříve vzniklé škrábance a rýhy na displeji, takže displej iPhonu může vypadat jako nový! Jeho tloušťka je pouhých 0,26mm a nechybí ani oleophobická vrstva na povrchu, která snižuje stopy usazené mastnoty na displeji. V krabičce se sklem samozřejmě naleznete čistící hadříky, které slouží k dokonalému očištění iPhonu před aplikací skla.

Soukromé Tvrzené sklo pro iPhone se vyrábí skoro na všechny modely iPhonů. Konkrétně od iPhonu 5 po nejnovější iPhone XR. Nejčastěji kupované je jednoznačené Soukromé Tvrzené sklo na iPhone 5,5s, SESoukromé Tvrzené sklo na iPhone X,XS. Další z výhod Soukromého skla je velice snadná aplikace. Jeho nalepení je snazší než u klasických či 3D skel. Nalepení zvládne opravdu každý z pohodlí domova či práce. Pokud si na aplikaci nebudete věřit, můžete se zastavit na kamenné prodejně na Praze 5 a nechat si zdarma Tvrzené sklo nalepit.

Jak vypadá Soukromé Tvrzené sklo v praxi + nalepení

Ve videu si můžete prohlédnout, jak vypadá Soukromé Tvrzené sklo v praxi. Jak snadno se aplikuje, nebo přibližně kolik jasu dokáže pohltit. Podle přiloženého videa si troufnu říci, že aplikaci zvládne opravdu každý. 

Kde Soukromé Tvrzené sklo zakoupit?

Soukromé Tvrzené sklo můžete nyní koupit v akci! Oproti původní cenně 399 korun je Soukromé Tvrzené sklo nyní k dostaní za pouhých 349 korun. Pro čtenáře magazínu Letem Světem Applem je ovšem připravený ještě speciální slevový kód, díky kterému získáte Soukromé Tvrzené sklo ještě o 20% levněji. Ve výsledku Soukromé Tvrzené sklo pro iPhone vyjde na pouhých 279 korun. Objednat si ho můžete prostřednictvím přiloženého odkazu zde. Slevový kód pro 20% slevu: LSA – K uplatnění v prvním kroku nákupního košíku.

Soukromé Tvrzené sklo pro iPhone úvodka

Dnes nejčtenější

.