Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Soukromé Tvrzené sklo na iPhone se těší čím dál větší oblibě mezi jablečnými uživateli. Kromě displeje iPhonu dokáže také perfektně ochránit totiž i soukromí uživatele. Soukromé Tvrzené sklo na iPhone samozřejmě dosahuje odolnosti 9H a je 0,26mm tenké. Nechybí ani oleophobická vrstva, která se stará o minimální pozůstatky mastnot a nečistot.

Soukromé Tvrzené sklo na iPhone při denním užití

Přestože se do prostředků městské hromadné dopravy příliš často nedostanu, stačí mi těch pár jízd v měsíci, ve kterých zjistím jak je tento typ ochranného skla na iPhone užitečný. Pokud používáte iPhone při jízdě v městském hromadném prostředku, jistě jste si již někdy zaregistrovali, jak zvědaví spolucestující všemožně nahlíží přes Vaše rameno, jenom aby zjistili, co právě děláte, s kým si píšete, nebo do jakého levelu jste již při hraní Candy Crush postoupili.

Jak funguje ochranna soukromí?

Soukromé Tvrzené sklo na iPhone disponuje speciální privacy vrstvou, pomocí níž uvidíte pohyb na displeji pouze tehdy, pokud se budete na displej koukat kolmo. V případě, že byste koukali na displej pod jiným úhlem, privacy vrstva Vám víceméně zněmožní cokoliv na displeji sledovat. Rozdíl můžete pozorovat na dvou přiložených fotografiích níže.

Soukromé Tvrzené sklo iPhone 5,5s,SE,5c - 4-2
Soukromé Tvrzené sklo iPhone 5,5s,SE,5c - 5-2

Nalepit Soukromé Tvrzené sklo na iPhone zvládne opravdu každý

Aplikace Soukromého ochranného skla je velice snadná a zvládne ji opravdu každý, z pohodlí svého domova či kanceláře. Stačí postupovat podle návodu na krabičce, ve které je Soukromé sklo dodáváno, nebo také pomocí přiloženého videa pod odstavcem. Pokud byste si na aplikaci i tak nevěřili, nevadí! Je možné se zastavit na prodejně a nechat si Tvrzené sklo zdarma na iPhone aplikovat.

VÝHODY a NEVÝHODY Soukromého ochranného skla

VÝHODY Perfektní ochrana displeje a zároveň soukromí uživatele

Velice snadná aplikace, kterou zvládne opravdu každý

Oleophobická vrstva na povrch ochranného skla

Tloušťka pouhých 0,26mm v kombinaci s odolností 9H

NEVÝHODY Mírně snižuje jas displeje z důvodu tmavého provedení

Pouze černé barevné provedení

Kde Soukromé Tvrzené sklo na iPhone zakoupit?

Zaujalo Vás ochranné sklo se speciální privacy vrstvou a rádi byste si jím ochranáli nejen displej, ale i své soukromí taky? Zakoupit Soukromá ochranná skla můžete již od 299 korun, díky speciálním slevovému kupónu: LSA pro čtenáře magazínu Letem Světem Applem, pomocí přiloženého odkazu ZDE!. Slevový kód je možný uplatnit i na další produkty z nabídky obchodu.

Soukromé sklo iPhone - LSA

Dnes nejčtenější

.