Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

YoWindow Weather

Krásně zpracovaná aplikace YoWindow Weather vás kromě předpovědi počasí potěší také pěkným malovaným pozadím. To je zpracováno právě podle aktuálního počasí.

[appbox appstore id606193225 oldprice=“89 Kč“]

AirPano Travel Book

AirPano Travel Book obsahuje panoramatické 360° snímky z nejkrásnějších míst světa. Prohlédněte si Niagarské vodopády, Taj Mahal nebo například Velkou čínskou zeď.

[appbox appstore id887138564 oldprice=“89 Kč“]

Mini Calculator Keyboard – Pluskey

Pokud během psaní na vašem iPhone či iPadu často potřebujete něco spočítat, s touto klávesnicí nebudete muset přepínat na aplikaci Kalkulačka. Právě na kalkulačku si totiž budete moci přepnout klávesnici, která se změní tak, jak vidíte na obrázcích níže.

[appbox appstore id1019148355 oldprice=“29 Kč“]

Twister game spinner

Twister je velmi oblíbenou hrou ať už pro celou rodinu, nebo na párty. Jeho nevýhodou vždy bylo, že jeden z vás nemohl hrát, aby se staral o roztáčení kola, které určuje jakou končetinu máte umístit na jakou barvu. S aplikací Twister game spinner tato činnost odpadá. Appka totiž dle vašeho nastavení po určité době vždy náhodně určí co a kam umístit a vy se tak můžete plně soustředit pouze na hraní.

[appbox appstore id965521365 oldprice=“29 Kč“]

Hack RUN

Chtěli jste někdy být hackerem? S Hack RUN si to můžete vyzkoušet. Čeká vás mnoho levelů, ve kterých zadáváte klasickým způsobem příkazy do příkazového řádku a snažíte se získat cenné informace. Zajímavě zní i možnost propojení s Apple TV.

[appbox appstore id407678003 oldprice=“149 Kč“]

Gravity Orange 2

Gravity Orange 2 nabídne 6 kapitol s dohromady 48 levely, ve kterých se vždy budete snažit posbírat všechny hvězdy a trefit balónkem do okna.

[appbox appstore id545205008 oldprice=“59 Kč“]

Tank Super Wars

Retro hra Tank Super Wars nám připomene klasické tankové bitvy z NESu. Za úkol máte chránit vaši základnu a zničit všechny nepřátele. Na výběr je 250 map a 5 úrovní obtížnosti.

[appbox appstore id962978069 oldprice=“199 Kč“]

iphone se fb

Dnes nejčtenější

.