Zavřít reklamu

Historie jablečné společnosti sahá až do sedmdesátých let minulého století, kdy na trh vstoupila s počítačem Apple I. Firma, kterou založil Steve Jobs, Stephen Wozniak a Ronald Wayne, nyní existuje již 42 let a za tu dobu dokázala představit světu obrovské množství revolučních produktů, které si ihned našly mezi lidmi oblíbení a zaujaly své místo. Upřímně, v posledních letech je velmi těžké si udržet přehled, s čím vlastně Apple „letos“ přišel. Na tento problém našel velmi šikovný autor Tucker Jaxcon řešení, kdy zpracoval vskutku zajímavý „plakát“. V něm nalezneme všechny dosud zveřejněné produkty za celou historii cupertinské společnosti.

Prohlédněte si všechny produkty v galerii níže:

Co bude dál?

V současné době se můžeme pouze těšit na představení několika zajímavých produktů, mezi nimiž by se měla objevit druhá generace sluchátek Apple AirPods. Po loňských iPhonech se taktéž očekává, v čem se letošní modely změní a jaké inovace přinesou. Přestože nás od jejich představení stále dělí třičtvrtě roku, již nyní začínají prosakovat nejrůznější informace, jak by telefon ve finále mohl vypadat a co by se mohlo změnit.

Ačkoliv se největší pozornost věnuje již známým produktům, největší novinkou tohoto roku by mohl být nástup jablečné streamovací platformy pro filmy a seriály. Na jejím vývoji Apple usilovně pracuje a dle nejrůznějších analýz bychom se jí mohli dočkat už na konci letošního roku. Otázkou je, zdali se i letos dočkáme dalšího vstupu kalifornského giganta na pole zdravotnictví, čemuž dokonce samotný Tim Cook přisuzuje obrovskou důležitost.

co-dosud-apple-vytvoril-fb

Dnes nejčtenější

.