Zavřít reklamu

Pokaždé, když otevřete jejich pouzdro, tak se na vašem zařízení objeví jakési menu, ve kterém si můžete prohlédnout, na kolik jsou nabité samotné AirPody, a na kolik procent jejich pouzdro. Navíc se zde ještě objeví jejich jméno, které lze jednoduše změnit stejně tak jako funkce po poklepání na levé či pravé sluchátko. Pojďme se tedy společně podívat na to, jak na to.

Jak změnit název a funkci po poklepání na AirPodech

Abyste mohli změnit název a funkci po poklepání, tak je nejdříve nutné, abyste měli vaše AirPody připojeny k iPhonu či iPadu. Toho docílíte jednoduše tak, že obě sluchátka jednoduše vytáhnete z pouzdra a nebo pouzdro pouze otevřete. Poté už pouze stačí, abyste přešli do nativní aplikace Nastavení v iOS a zde rozklikli kolonku Bluetooth. Zobrazí se seznam všech Bluetooth zařízení. Najděte mezi nimi vaše AirPody, přesvědčte se, zda jsou připojeny, a klikněte u nich na modrou ikonu „i“ v kroužku. Objeví se okno s nastavením AirPodů.

Pro změnu názvu AirPodů stačí jednoduše kliknout na kolonku Název, kde už pouze stačí vepsat nový název. Pokud chcete změnit funkci po poklepání, tak stačí rozkliknout kolonku Levý či Pravý pod podnadpisem Poklepání na AirPod. Na výběr máte dohromady z pěti akcí – aktivace Siri, Přehrát/Pozastavit, Další stopa, Předchozí stopa a Vypnuto (žádná akce). Dále si v nastavení můžete nastavit automatickou detekci ucha či AirPod, který bude preferovaný jako mikrofon.

Osobně na AirPody nedám dopustit a i přesto, že jsou na trhu sluchátka s kvalitnějším zvukem, tak bych neměnil. Líbí se mi design opravdového „bezdrátu“, kdy sluchátka nic nespojuje, a největším plusem je pro mě funkce po poklepání. AirPody jsou podle mého názoru opravdu dokonalé a pokud váháte, zda-li si je chcete zakoupit, tak do nich určitě jděte.

Dnes nejčtenější

.