Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

GrooveMaker 2

GrooveMaker 2 je aplikací pro tvorbu hudby mnoha žánrů. Jeho ovládání je intuitivní a snadné a i přesto nechybí žádný z důležitých nástrojů pro vytváření nebo mixování hudby.

[appbox appstore id728246636 oldprice=“299 Kč“]

Dual NotePad

Dual NotePad vám umožní vytvářet dva dokumenty nezávisle na sobě. Obrazovka se rozdělí na dvě části a v každé z nich můžete vytvářet samostatný dokument. Každý z nich poté samozřejmě lze uložit zvlášť.

[appbox appstore id1396576834 oldprice=“599 Kč“]

Snap Markup – Annotation Tool

Upravujte obrázky a dokumenty pomocí Snap Markup. Aplikace slouží k vytváření anotací, přibližování určité části fotky, zvýraznění části dokumentu, vkládání textu či jednoduchému kreslení. Pokud vám nevyhovuje nativní aplikace od Applu, můžete vyzkoušet tuto.

[appbox appstore id1012363691 oldprice=“59 Kč“]

Word Dream Pro – Cool Fonts & Typography Generator

S Word Dream Pro můžete upravovat své fotografie a vkládat do nich text tvořený jedním z více než 100 různorodých fontů. Poté můžete přidat některý z filtrů a obrázek uložit či sdílet na sociální sítě.

[appbox appstore id994088735 oldprice=“149 Kč“]

Make me Santa Claus

Vánoce se blíží, a tak není divu, že se objevují ve slevě aplikace jako je Make me Santa Claus. Ta obsahuje několik šablon s podobiznou Santa Clause, do kterých můžete nahrát vlastní fotografie.

[appbox appstore id577215744 oldprice=“29 Kč“]

Sticklings

Sticklings jsou velmi podobní legendární hře Lemmings a to nejen svým názvem. V každém levelu máte za úkol dojít s co nejvíce panáčky do cíle. Každému z nich můžete určit, co má dělat. Na výběr jsou příkazy jako zastavit, vybuchnout, postavit schody a mnoho dalších. Kolik Sticklingů obětujete a kolik jich nakonec přežije?

[appbox appstore id1152607698 oldprice=“59 Kč“]

Hazmat Hijinks

Hazmat Hijinks je hrou s mnoha hádankami a celkem 96 levely v 5 světech. Hra vás nijak nevede za ruku a u některých hádanek strávíte celkem dlouhý čas. Podaří se vám vyřešit všechny a dosáhnout cíle?

[appbox appstore id1344338536 oldprice=“149 Kč“]

PanzerGlass iPhone X FB

Dnes nejčtenější

.