Zavřít reklamu

Vianočné sviatky sú takmer za rohom a my sme si pre vás pripravili ďalšiu nádielku tipov a návrhov, ako potešiť svojich blízkych. Ak sa vo vašej rodine nachádza vášnivý fanúšik jablčnej spoločnosti, alebo sa sami považujete za vyznavača Applu, určite by ste ocenili maličkosť týkajúcu sa vášho iPhonu či iPadu pod vianočným stromčekom. Tentokrát sme si pre vás pripravili tipy na darčeky, ktoré sú o niečo finančne dostupnejšie, no aj tak dokážu vyčariť úsmev na tvári každému, kto si ich nájde po štedrovečernej hostine.

Originálny Apple kryt pre váš iPhone – od ružovej až po zelenú

Napriek tomu, že sú jablčné telefóny označované ako nádherné dizajnérske kúsky, je potrebné na nich dávať pozor. Svoj iPhone tak môžete vybaviť jedným zo širokej ponuky krytov, v ktorej nájdete rôzne farebné prevedenia. Dostupné sú kryty alebo púzdra pre rôzne modely, pričom neprekážajú ani pri bezdrôtovom nabíjaní telefónu. Či už ste zástancom kožených alebo silikónových krytov, vyberie si každý fanúšik. Originálne Apple kryty si môžete zakúpiť tu.

Originálne príslušenstvo pre iPhone a iPad – pretože káblov nie je nikdy dosť

určite ste sa aj vy ocitli situácii, kedy ste si súrne potrebovali dobiť batériu v telefóne alebo prepojiť štandardné slúchadlá s koncovkou 3,5mm jack s jedným z novších iPhonov. Nabíjacích káblov, redukcií alebo rôznych konektorov nie je nikdy dosť, preto sa poistite a urobte radosť sebe alebo svojmu blízkemu užitočným a milým darčekom. V ponuke príslušenstva nájdete všetky potrebné prostriedky ako napríklad káble s koncovkou Lightning v rôznych veľkostiach, redukcie a konektory, slúchadlá Earpods alebo nabíjačky na hodinky Apple Watch. Originálne Apple príslušenstvo pre vaše jablčné produkty nájdete na tomto odkaze.

Prídavné objektívy CELLY Clip and Click – keď obyčajný fotoaparát nestačí

Ak medzi vaše obľúbené činnosti patrí fotografovanie alebo natáčanie videí a chcete svoje zábery posunúť na novú úroveň, možno vám k tomu dopomôžu prídavné objektívy CELLY  Clip and Click. Sada troch mini objektívov pre váš smartfón vám umožní fotografovať prvky z netradičnej perspektívy, pričom balenie obsahuje objektív Fish Eye, Macro a objektív so širokouhlým záberom. Uchytenie funguje na báze jednoduchého štipca, ktorý vycentrujete na objektíve vášho iPhonu. S touto vychytávkou sa postaráte o nádherné detailné zábery ale aj široké panorámy, k čomu naviac nepotrebujete žiadnu doplnkovú aplikáciu. Objektívy CELLY Clip and Click môžete zakúpiť na uvedenom odkaze.

Dotykové rukavice pre smartfón – reagujte pohotovo aj pod nulovými teplotami

Spolu s vianočnými sviatkami k nám prichádza aj treskúca zima, počas ktorej je pre mnohých užívateľov práca s telefónom hotová nočná mora. Počas mrazivých dní je lepšie po telefón ani nesiahať do vrecka, aspoň ak nechcete riskovať omrzliny prstov. S rukavicami MUJJO však ostanú vaše ruky v teple a zároveň môžete používať svoj telefón. Špeciálna tkanina vyrobená zo striebra a nylónu zabezpečuje presný prenos elektrických impulzov, takže máte pocit akoby ste ovládali svoj iPhone vlastnými prstami. Rukavice naviac pôsobia elegantným a funkčným dojmom, čo podporuje aj veľmi ľahké zapínanie pomocou magnetických úchytov a silikónových bodov pre lepšie uchopenie zariadenia. Rukavice značky MUJJO v rôznych veľkostiach nájdete tu.

Bezdrôtová powerbanka Epico WIRELESS – pre štýlové nabíjanie

Jedným z vítaných prvkov novodobých smartfónov je schopnosť bezdrôtového nabíjania. Ak v prípade svojho zariadenia často riešite dobíjanie batérie a nemáte prístup ku klasickej nabíjačke, vaše problémy môže vyriešiť bezdrôtová powerbanka Epico. Okrem klasických vstupov pre káblové pripojenie totiž táto powerbanka disponuje aj funkciou Qi, ktorá nabije váš iPhone jednoduchým priložením. Ak sa teda rozhodnete niekam cestovať a nechcete sa zbytočne zaoberať tradičnými káblami, stačí si jednoducho pribaliť tohoto bezdrôtového pomocníka. Powerbanku Epico WIRELESS si môžete zakúpiť na tomto odkaze.

Remienky pre Apple Watch – ohňostroj farieb na vašom zápästí

Napriek tomu, že sú remienky pribalované k hodinkám Apple Watch skutočne nádherné, určite nikdy neuškodí mať jeden alebo viac náramkov do zásoby. Ak chcete svoje zápästie skrášliť novou farebnou kombináciou, alebo sa vám jednoducho vaše Apple Watch zunovali, môžete im vdýchnuť nový život prostredníctvom originálneho remienku. Spomedzi širokej škály farebných prevedení si vyberú záujemcovia hľadajúci silikónové ale aj látkové remienky, ktoré disponujú rôznym zapínaním a veľkosťou. Ponuku remienkov pre hodinky Apple Watch nájdete tu.

Bluetooth reproduktor JBL GO 2 – legenda v novom prevedení

Reproduktory iPhonov, či iPadov po novom disponujú celkom slušným priestorovým zvukom, no určite mi dáte za pravdu ak poviem, že púšťanie hudby z telefónu nie je práve najelegantnejším riešením. Ak sa nechcete zapodievať so zbytočne veľkým ozvučením na dovolenke alebo na akomkoľvek výlete, poslúži vám bezdrôtový bluetooth reproduktor JBL GO 2. Táto repráková legenda sa pred niekoľkými mesiacmi dočkala nového dizajnu, ako aj vylepšených funkcií a hlavne zvukových predispozícií. Sympatické spracovanie v malom tele zo seba dokáže vydať skutočne kvalitný zvuk, čo robí z GO 2 jeden z najlepších reproduktorov vo svojej triede. JBL GO 2 si môžete zaobstarať v rôznych farebných prevedeniach na tomto odkaze.

Kryty a obaly pre iPad – dokonalá ochrana pre veľkú obrazovku

V tomto prípade je možné aplikovať rovnaké pravidlo, ako pri ochrane jablčných telefónov. Napriek tomu, že iPady nie sú až tak často používateľnými zariadeniami ako iPhony, aj o nich je potrebné sa patrične postarať. Ak chcete predísť zbytočným šúchancom alebo odreninám na tele vášho jablčného tabletu, skúste sa pozrieť po jednom z obalov alebo krytov zo širokej ponuky. Okrem klasických silikónových alebo kožených obalov môžete naraziť aj na produkty, ktoré poslúžia ako stojan alebo ochrana pre iPad proti prachu či škrabancom z každej strany. Viac nájdete na tomto odkaze.

Sada Apple World Travel Adapter Kit – to pravé pre každého cestovateľa

Ak chcete potešiť vášnivého cestovateľa, ktorý zvykne využívať jablčné zariadenia na svojich cestách, ťažko by ste našli vhodnejší darček ako sadu Apple World Travel Adapter Kit. Balíček zahŕňa rôzne adaptéry, vďaka ktorým si svoje izariadenie nabijete v akejkoľvek krajine sveta. Cestovateľský balíček Apple World Travel Adapter Kit si môžete zabezpečiť tu.

Selfie tyč a stojan CELLY Propod Bluetooth – dokonalé fotky z každého uhla

Či už holdujete vlogovaniu, alebo jednoduchému fotografovaniu a natáčaniu videí z rôznej perspektívy, určite ste sa stretli so situáciou, kedy vám skrátka nestačilo obačajné cvaknutie záberu za použitia vlastnej ruky. Ak ste sa v tomto prípade našli aj vy, tak upriamte pozornosť na CELLY Propod Bluetooth so širokou škálou využití. Tento ideálny spoločník vám perfektne zhmotní predĺženú ruku, vďaka ktorej odfotíte seba a svojich priateľov alebo rôzne iné okolité prvky. Zariadenie funguje ako bluetoothová selfie tyčka, alebo stojan pre iPhone v podobe statívu. Ideálna váha 150g umožní ľahkú manipuláciu, pričom kompatibilita siaha pre zariadenia až do veľkosti 6,2“. Od tyče je možné odpojiť diaľkové ovládanie, ktorým môžete jednoducho ovládať spúšť fotoaparátu. Foto-parťáka CELLY Propod Bluetooth nájdete na tomto odkaze.

Darčeky

Dnes nejčtenější

.