Zavřít reklamu

Milovníci mezinárodního florbalu se konečně dočkali. Dnes v pravé poledne totiž startuje v Praze 12. florbalové mistrovství světa, na kterém změří své síly ti nejlepší z nejlepších. Česká reprezentace byla nalosována do skupiny A, ve které se střetne z Lotyšskem, Německem a Švýcarskem, přičemž první zápas odehraje už dnes v 18:15. Pokud jste tedy i vy milovníky tohoto sportu, mrkněte na pár našich tipů, díky kterým vám žádné novinky ze šampionátu neuniknou.

Mrkněte na tapety se sportovní tématikou pro váš Mac: 

Český florbal

Pokud jste milovníky florbalu, je pro vás tato aplikace v iPhonu naprostý základ. Naleznete v ní totiž veškeré informace jak ze světa, tak i z tuzemských soutěžích. Zprávy ze šampionátu zde tedy samozřejmě také chybět nebudou. Krom nich zde naleznete i textové přenosy ze zápasů či odkazy na videopřenosy, díky čemuž si můžete být jistí, že vám žádná branka vašeho oblíbeného celku neunikne. Designově je navíc aplikace skutečně povedená a přehledná.

[appbox appstore id1202179847 ]

IFF Events

IFF Events je oficiální aplikací mezinárodní florbalové federace, která je svým zpracováním velmi podobná například těm, které znáte z hokejových či fotbalových mistrovství. Jedná se tedy o komplexní přehled výsledků okořeněný zprávami o zápasech, hráčích či týmech. Drobnými kaňkami může být pro někoho použití angličtiny a hlavně a především neoptimalizace pro nové iPhony, na kterých si „užijete“ černé pruhy jak pod, tak i nad aplikací.

[appbox appstore id578548752 ]

Livesport

Livesport asi netřeba dlouze představovat, každý fanda sportu ji totiž ve svém iPhonu již nainstalovanou má. Jedná se totiž o komplexní výsledkový servis, ve kterém naleznete mimo jiné i textové online přenosy či kurzy na dané zápasy. A ani pražský šampionát v Livesportu samozřejmě nebude chybět. Pokud si tedy vystačíte jen s textem, je tato appka jistota.

[appbox appstore id722265278 ]

iVysílání

O přímé přenosy ze zápasů mistrovství světa nás ani letos neochudí Česká televize, která se připravuje na přenos velkého množství zápasů z pražské O2 arény. Vše bude navíc již tradičně prokládáno různými studiovými rozbory a rozhovory s hráči, jak jsme zvyklí například i z hokejového mistrovství světa. Pokud tedy o přímé přenosy komentované českými komentátory stojíte, je iVysílání skvělou volbou.

[appbox appstore id436780264]

ČT Sport

Aplikaci iVysílání je vhodné doplnit další aplikací z dílny České televize, která nese název ČT Sport. Jak už totiž její název napovídá, naleznete v ní veškeré informace týkající se dění ve sportu a tím pádem i zprávy z florbalového mistrovství. V aplikaci si můžete přečíst tuny zpráv například o zdravotních problémech jednotlivých hráčů, rozhovory s nimi či zkrátka jen zajímavosti z místa konání. Přes aplikaci se navíc můžete též velmi jednoduše prokliknout právě na sledování určitého zápasu.

[appbox appstore id522546876 ]

YouTube – kanál IFF

Třetí možností, jak zápasy florbalového mistrovství světa sledovat skrze video, je YouTube. Oficiální kanály IFF (Mezinárodní florbalové federace) totiž jako již tradičně chystají streamování zápasů právě na této platformě. Naleznete zde jak ty největší majstrštiky, tak i souboje trpaslíků, které však bývají mnohdy též velmi zajímavé. Určitě se tedy na kanál IFF mrkněte také.

[appbox appstore id544007664 ]

Mistrovství světa můžete samozřejmě sledovat i na webu, který bude zpráv s touto tématikou vzhledem k místu konání zaručeně zaplaven. Ať už tedy zavítáte na sport.cz, florbal.cz či idnes a jeho sportovní rubriku, můžete se na florbalové zpravodajství těšit.

ms

Dnes nejčtenější

.