Zavřít reklamu

Slevové šílenství jménem Black Friday je na Alze téměř u konce. Přesto však není důvod ke smutnu. Mnoho jablečných produktů má obchod stále skladem a až do dnešní půlnoci je bude nabízet za zvýhodněnou cenu. Pokud jste tedy v minulých dnech neměli na návštěvu Alzy čas, určitě na ní během dnešního odpoledne či večera mrkněte. Naleznete u ní totiž skutečně zajímavé kousky. 

Zaujmout by vás mohl například Magic Trackpad 2 ve vesmírně šedé za 3 590 Kč či Magic Mouse 2 ve stejném odstíhnu za 2 490 Kč. Milovníky hudby pak potěší akce na bílý Apple HomePod, který nyní zakoupíte za 9 499 Kč. Ulovit si ale můžete i bezdrátová sluchátka AirPods, která Alza prodává za 3 990 Kč. Velmi zajímavě se nám ale jeví i bílý iPhone X (64 GB) za 22 990 Kč, ke kterému vám navíc Alza přibalí originální kožený kryt od Applu v hodnotě 1 290 korun.

Slevy však samozřejmě nepadly jen na produkty od Applu, ale i na věci z dílny další spousty výrobců. Milovníky her potěší například slevy na herní konzole Xbox One, které se dají sehnat dle úložiště i za necelých 6 tisíc korun. V nabídce dále naleznete i spousty jiné elektroniky, jejíž nákup rozhodně stojí za zvážení. Jak už jsem však psal výše, akce končí úderem dnešní půlnoci.

black-friday-2963103_960_720

Dnes nejčtenější

.