Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad koupí bezdrátových sluchátek, ale raději byste sáhli po klasických náhlavních, než malých špuntech? Pak pro vás máme jeden zajímavý tip, který byste si mohli zamilovat. V rámci akce Black Friday totiž padly na Alze slevy i na skutečné top modely, mezi které se řadí i Hi-Res WH-1000XM2 od Sony. Pojďme si jej tedy stručně představit. 

Sluchátka Hi-Res WH-1000XM2 jsou skutečným mistrovským dílem a povinností pro všechny milovníky hudby. Krom velkého pohodlí a otočných náušníků nabízí totiž třeba i osobní optimalizaci zvuku, která zjednodušeně řečeno přizpůsobí zvuk sluchátek přesně pro vás dle vašeho tvaru hlavy, účesu čí brýlí. Díky tomu si tak zvuk z nich vychutnáte skutečně na 100 % za jakékoliv situace. To ale není vše. Další chytrou funkcí je Smart Listening, který upravuje přehrávaný zvuk přesně podle toho, co momentálně děláte. Hudbu tedy uslyšíte prefektně jak v situacích, kdy jste v klidu doma, tak i ve chvílích, kdy běžíte na autobus či cestujete rušným metrem. Sluchátka si sama vše dokonale zanalyzují a vám nabídnou svůj dokonalý výsledek. 

Velmi zajímavě je u těchto sluchátek řešeno i ovládání. To je totiž řešeno přes obě mušle, které reagují na určitá gesta. Problém tak není pozastavení, snížení hlasitosti, přijmutí hovoru či přeskočení skladby. Vše zvládnete pouhým dotekem, maximálně poklepáním. 

Potřebujete vyrazit na dlouhou cestu, ale nebudete mít přístup k elektřině? Žádný problém. Sluchátka totiž nabízí impozantní třicetihodinovou výdrž, která vám zajistí dostatek hudby klidně i na dva dny. Další skvělou vlastností je i velmi kvalitní potlačení okolního šumu či možnost nastavit si spoustu dalších možností skrze aplikaci v mobilním telefonu. 

Pokud tedy hledáte vynikající sluchátka, která nabízí to nejlepší, co je momentálně k sehnání, mohla by být Sony Hi-Res WH-1000XM2 tím pravým ořechovým. Ostatně, i desítky nadšených recenzí na Alze potvrzují jejich nespornou kvalitu. 

sony fb

Dnes nejčtenější

.