Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je tady středa 5. 12. a na Smarty odkrývají již osmé okénko svého vánočního kalendáře! Ten nás provádí předvánočním časem již od 28. 11. a každý den má připravenou jinou zajímavou akci. Zatím jsme měli šanci využít slevy na prémiové smartphony Samsung Galaxy S8 a iPhone X, autokameru TrueCam A7s, sportovní hodinky Samsung R600 Gear Sport nebo originální sluchátka iWant Pods a bezdrátové nabíječky.

A jaká nabídka na nás čeká dnes? Pojďte dnešní okénko otevřít s námi! V tom se totiž ukrývá skutečná pecka! Pouze do dnešní půlnoci dostanete na Smarty k nákupu telefonů Huawei Mate 20 Pro sluchátka Sony WH-1000XM2 v černé barvě v hodnotě 6 490 Kč jako dárek!

Google_1200x628_vanoce_HuaweiSluch

Prémiový smartphone Huawei Mate 20 Pro nabízí super výkonný procesor, trojitý zadní 40+20+8Mpx fotoaparát a přední 24Mpx foťák, baterii s ohromnou kapacitou 4 200 mAh, čtečku otisků prstů v displeji a super rychlé bezdrátové nabíjení včetně možnosti nabíjet jiná zařízení. Telefon je ideální pro náročné uživatele, kteří chtějí jen to nejlepší.

Nejvyšší řada sluchátek Sony WH-1000XM2 je k Matu jako stvořená. Disponují 40 mm reproduktory s VCP membránou, funkcí S-Master HX, systémem redukce šumu a blokace okolního hluku, technologií přenosu LDAC a výdrží až 40 hodin. To vše dostanete k telefonu Huawei zcela zdarma.

Pokud je pro vás Huawei Mate 20 Pro stále příliš drahou položkou vánočního nákupního seznamu, nezoufejte. Až do 9. 12. můžete na Smarty zakoupit jakékoli zboží na splátky s 0% navýšením. Cenu telefonu si tak můžete rozložit do deseti splátek a nezaplatíte ani o korunu navíc. A to se vyplatí!

Všechny informace o akci najdete ZDE.

sony-wh-1000xm2-lifestyle2

Dnes nejčtenější

.