Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Tablety, telefony, počítače či chytré hodinky nelze vnímat jinak než spotřební zboží, které je jednou za čas nutné vyměnit za lepší či funkčnější. Co ale dělat se staršími kousky, které by třeba ještě někomu dobře posloužily? Řešením může být výkup u Smarty, který vás vašich nechtěných Apple zařízení či telefonů různých značek rád zbaví a to velmi rychle a výhodně. 

Výkup zařízení lze provést hned dvěma způsoby – buď osobně na prodejně nebo online. Oba procesy jsou přitom velmi jednoduché a zaberou vám maximálně několik minut. Obecně se dají shrnout do tří kroků. Tím prvním je vaše dostavení se na prodejnu, potažmo zaslání prodávaného produktu na středisko prodejce. Druhý krok má na starosti Smarty, které produkt ohodnotí a nabídne vám nejlepší možnou cenu vzhledem ke stavu prodávaného kousku. Třetím krokem je pak už jen potvrzení či naopak odmítnutí její výše s tím, že po potvrzení dostanete od obchodu peníze na ruku, na účet, potažmo je lze využít jako protiúčet k nákupu jiného produktu. A co že se vlastně vykupuje? Jsou to produkty značek Apple, Honor, Huawei, Samsung, Sony a Xiaomi. 

Pokud se vám tedy doma válí použitá elektronika a rádi byste se jí výhodně zbavili, výkup na Smarty můžete určitě vyzkoušet. Je pohodlný, zcela bezpečný, bezstarostný a uživatelsky výhodný. Více informací o něm se dozvíte zde. 

Dnes nejčtenější

.