Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Oblíbený obchod s elektronikou a příslušenstvím Smarty slaví již osmé narozeniny. A co by to bylo za oslavu bez pořádných narozeninových dárků. Ty jsou navíc tentokrát připraveny pro vás a nikoliv pro obchod. O co konkrétně se jedná?

Smarty si pro vás připravilo konkrétně narozeninovou slevu 8 %, kterou lze uplatnit na eshopu díky kódu SLAVIME8. Sleva se vztahuje na celý sortiment, který je opravdu velmi široký a díky tomu je tak prakticky jisté, že si z něj vybere každý z vás. Pokud vás tedy láká například koupě nového iPhonu 11, AirPods, 10,2” iPadu či Apple Watch 5, vězte, že u něj můžete dnes velmi solidně ušetřit. 8 % totiž rozhodně není málo – zejména pak u dražších produktů.

Ale pozor, narozeninová oslava se koná jen dnes a tudíž nemá smysl s využitím akce jakkoliv vyčkávat. Dále je potřeba brát v potaz to, že se slevy nesčítají, narozeninovou slevu dále nelze využít na servisní služby, dopravu či platbu či je možné jí využít maximálně na 2 kusy konkrétního produktu na osobu. Konkrétní podmínky narozeninové slevové akce spolu s nabídkou produktů naleznete zde. 

Dnes nejčtenější

.