Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Toolbox for iWork – Templates

Pokud hodně pracujete s aplikacemi z balíku iWork, možná oceníte Toolbox for iWork. Ten obsahuje tisíce (konkrétně více než 40 000) upravitelných položek od témat přes šablony až po infografiky či kliparty.

[appbox appstore id671717313 oldprice=“1.299 Kč“]

myTuner Radio Pro

myTuner Radio Pro je aplikací, která na váš Mac přinese tisíce rádiových stanic. Pokud rádi posloucháte rádio právě přes váš počítač a z nějakého důvodu jej nechcete poslouchat přes Safari a konkrétní stránku daného rádia, vyzkoušejte myTuner. Aplikace nabízí přístup z horní lišty, takže najití a poslech vaší oblíbené stanice je opravdu jednoduchý.

[appbox appstore id808285143 oldprice=“299 Kč“]

Steam

Counter-Strike: Global Offensive

Zřejmě nejznámější online FPS je právě CS: GO. Její popularita v poslední době sice klesá, avšak stále je oblíbená u velkého množství hráčů. Pokud hledáte klasickou online střílečku s pohledem z první osoby, Counter-Strike byste neměli minout.

[appbox steam simple 730 oldprice=“12.49 €“]

Rise of the Tomb Raider

Laru Croft zná zřejmě každý a její herní zpracování v díle Rise of the Tomb Raider je jedním z nejpovedenějších. Vydejte se s Larou prozkoumat mýty o Lost City of Kitezh, jen pozor na nástrahy v mnoha kobkách a také na řadu nepřátel.

[appbox steam simple 391220 oldprice=“49.99 €“]

Overcooked! 2

U Overcooked! 2 se budete určitě bavit. O to více, pokud hru zapnete ve více hráčích v kooperaci, kdy musíte, coby kuchaři, spolupracovat a v časovém limitu v každém levelu stihnout uvařit dostatečný počet jídel a to vždy se správnými surovinami. Čeká vás mnoho nástrah i vtipných momentů a samozřejmostí je i nutnost souhry celého týmu.

[appbox steam simple 728880 oldprice=“22.99 €“]

Half-Life 2

Na Half-Life 3 čekáme marně už opravdu dlouho, vždyť první díl této kultovní série právě v těchto dnech slaví 20leté výročí. Nezbývá nám tedy nic jiného, než se znovu pustit do druhého dílu, který se odehrává v roce 1998. Tato legenda by ve vaší sbírce rozhodně neměla chybět.

[appbox steam simple 220 oldprice=“8.19 €“]

7 Days to Die

7 Days to Die je hororový survival se zombíky. Ve hře budete prozkoumávat velký herní svět, craftovat zbraně, oblečení a nástroje, stavět svou vlastní základnu a hlavně přežívat. To vše ve spolupráci s dalšími hráči online.

[appbox steam simple 251570 oldprice=“22.99 €“]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.