Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Pocket Lists 1

Pocket Lists je perfektně navrhnutá aplikace pro správu seznamů s úkoly. Jedná se v podstatě o takový organizátor seznamů úkolů. Disponuje sofistikovanými funkcemi, jako jsou připomínky, vánoční seznamy a podobně.

[appbox appstore id482537116 oldprice=“129Kč“]

Website Translator

S aplikací Website Translator for Safari vás od překladu webových stránek v Safari budou dělit pouhá dvě klepnutí. Aplikace využívá služeb Google Translate.

[appbox appstore id1141312799 oldprice=“89Kč“]

Neptune

Sledujte stav svého iPhonu pomocí aplikace Neptune. Ta monitoruje stav hardwaru, jako je operační paměť, verze OS, využití úložiště a podobně. Nabízí také možnost hlídání zabezpečení vašeho zařízení.

[appbox appstore id1215653304 oldprice=“29Kč“]

Super Lines

Klasická arkádová hra přichází na iOS zařízení. Jak dlouho vydržíte? Hra nabízí 4 rozdílné módy včetně survival módu nebo verze pro dva hráče.

[appbox appstore id504481239 oldprice=“149Kč“]

Super Crossfighter

Báječná hra Super Crossfighter  je zpět v plné síle. Užijte si intenzivní akci, kvalitní grafiku i super muziku. Hra nabízí možnost Survival módu a mnohem víc.

[appbox appstore id901419372 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 120

Dnes nejčtenější

.