Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

FingerBeat

Ve Finger Beat si vytvoříte vlastní zcela unikátní skladby. Aplikace obsahuje všechny potřebné nástroje a funkce k vytvoření jednoduché, ale také komplexní a profesionálně znějící hudby. Do ní navíc můžete poté nahrát i zpěv z mikrofonu a kompletní píseň je na světě.

[appbox appstore id321464820 oldprice=“149 Kč“]

Videdit – Handy Video Editor

Jestliže rádi upravujete svá videa, ale nebaví vás je přesouvat do počítače, mohla by vám posloužit appka Videdit. Ta obsahuje nástroje jako jsou různé filtry, blur, rozdělení obrazu, přidání pozadí a mnoho dalšího. Některé uživatele jistě potěší i možnost vytvoření gifu.

[appbox appstore id1330314351 oldprice=“29 Kč“]

Money Math Duel – Split Screen

Tato aplikace či hra poslouží jak dětem, tak dospělým. Jedná se o duel dvou hráčů na rozdělené obrazovce, ve kterém oba počítají nejrůznější příklady s penězi. Navíc si každý hráč může nastavit obtížnost jen pro sebe a mohou tak trénovat rodiče se svými dětmi.

[appbox appstore id1318372105 oldprice=“89 Kč“]

Gun Movie FX

Gun Movie FX je nástroj pro ty z vás, kteří se snaží o natočení filmu či jakéhokoliv akčního videa, ve kterém figurují zbraně. Jeho součástí je totiž více než 70 různých efektů výstřelů zbraně včetně záblesku i identického zvuku. Vzhledem k vysoké původní ceně byste tuto aplikaci neměli minout, pokud pro ni najdete uplatnění.

[appbox appstore id529433904 oldprice=“599 Kč“]

Additional Flash Cards Math Help Quiz Learning Games

Další matematickou hrou je tato aplikace s opravdu dlouhým názvem. Je určena především dětem a obsahuje několik různých miniher na procvičení počítání. Můžete si nastavit také správnou obtížnost, aby nebyla pro vaši ratolest příliš snadná či těžká.

[appbox appstore id958752966 oldprice=“119 Kč“]

The Clown

The Clown je hrou s hororovou tematikou a jak název napovídá, také s klauny. Vydáváte se do tajemného domu, ve kterém na vás čeká craftování nástrojů, schovávání, úprk a spousta puzzlů. A samozřejmě i mnoho lekaček.

[appbox appstore id1398830326 oldprice=“29 Kč“]

PopStar with Undo

PopStar with Undo je klasickou hrou, ve které se klikáním na bloky stejné barvy vedle sebe snažíte „vyčistit“ celou herní plochu. Hra obsahuje dva herní módy.

[appbox appstore id598512361 oldprice=“89 Kč“]

iphone fb

Dnes nejčtenější

.