Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

To Do List Organizer Password

To-Do aplikace se v tomto výběru objevují často, avšak každá z nich je něčím zajímavá. Tato například kromě možnosti tvoření seznamu úkolů nabízí i správu vašich financí a pravidelných plateb a jako bonus i možnost notifikací pro dodržování pitného režimu. To vše v moc pěkném a jednoduchém designu.

[appbox appstore id1309328368 oldprice=“89 Kč“]

The Countdown App

Nemůžete se dočkat dovolené? Případně Vánoc, výročí ve vztahu nebo jakéhokoliv jiného milníku? Sáhněte po The Countdown App a všechny tyto důležité události si do ní uložte. Appka vám poté bude u každé odpočítávat počet zbývajících dnů. Samozřejmostí jsou i notifikace.

[appbox appstore id1403367428 oldprice=“29 Kč“]

Fit HIIT Exercise Fitness App

Aplikace obsahuje několik typů cvičení od cviků na spalování tuků až po zvyšování síly. Každé cvičení vám zabere maximálně 20 minut a jednotlivé cviky se střídají po 45 vteřinových intervalech. Vše je maximálně jednoduché a přehledné. Jedinou nevýhodou je, že cviky jsou popsány pouze svým názvem, takže je potřeba se je nejprve naučit.

[appbox appstore id1404479791 oldprice=“29 Kč“]

Car Mechanic Simulator 18

Hraní si na automechanika už hráči na počítači znají delší dobu, nyní si však tuto profesi můžete vyzkoušet i na svém iPhonu či iPadu. Opravovat budete motory či brzdy a na vás bude i výsledné přebarvení vozu.

[appbox appstore id1277581622 oldprice=“89 Kč“]

Honey Jump

Honey Jump je jednoduchou hrou pro děti, ve které ovládají čmeláka Jayce, se kterým musí zachránit Beetopii. Princip hry je velmi jednoduchý – hráč musí vyskákat na vrchol každého levelu a vyhýbat se během toho překážkám.

[appbox appstore id1372638095 oldprice=“29 Kč“]

Drew Meets Boo

Další hrou pro ty nejmenší je Drew Meets Boo. Jedná se o interaktivní titul, který obsahuje množství animací a zvuků. Při kliknutí na text se navíc zobrazí i příběh, který jim můžete přečíst.

[appbox appstore id858274448 oldprice=“59 Kč“]

Taijitu 2

Zajímavou puzzle hrou je Taijitu 2. V ní se v každém levelu zobrazí obrázek, který je rozdělen na dvě poloviny šiknou černou čarou. Na vás je, abyste vždy našli balanc a překlápěním jednotlivých prvků vytvořili symetrický obrázek.

[appbox appstore id1140725382 oldprice=“59 Kč“]

 

iphones fb

Dnes nejčtenější

.