Zavřít reklamu

Po představení nových iPhonů XS a XR si pro nás Apple připravil ještě jedno překvapení. Již 30. října se totiž dočkáme další Apple konference, na které se s největší pravděpodobností představí nový iPad Pro společně s aktualizovanou řadou MacBooků Air a dalších zařízení. Možná se také dočkáme nějakých dalších informací ohledně bezdrátové nabíječky AirPower či druhé generace AirPods. Čeho přesně se však na konferenci dočkáme, tak to ví momentálně jen a jen Apple. Pokud chcete být u toho, tak vám nezbývá nic jiného, než se v úterý, 30. října 2018 v 15:00 dívat na přímý přenos.

Prohlédněte si všechny pozvánky na říjnovou keynote, na které Apple představí nové iPady Pro:

Pokud se i vy nemůžete představení nových Apple produktů dočkat a odpočítáváte poslední hodiny, s největší pravděpodobností vás zajímá, kdy a kde se na živé představení budete moct dívat. Jak tedy na zařízeních s Androidem sledovat živý přenos?

Představení iPadů a MacBooků na Androidu

Apple se s Androidem moc nekamarádí, a proto je sledování konference v porovnání s Applem nebo Wndowsem o dost složitější. Pokud máte možnost dívat se na živý přenos z jiného zařízení, než je Android, určitě tak učiňte. Pokud však tuto možnost nemáte, poradíme vám, jak sledovat živý přenos na Androidu co možná nejjednodušeji.

Pro spuštění streamu na Androidu je nutné, abyste si z Google Play stáhli VLC Player – to učiníte pomocí tohoto odkazu. Po stažení VLC Player spusťte a rozklikněte jeho menu, které se skrývá pod ikonou dopravního kužele v levé horní části obrazovky. Z menu vyberte možnost Síťový proud a do textového pole vložte tento odkaz:

Odkaz bude vložen ihned po zahájení keynote. 

Poté stačí jenom potvrdit. Stream vám prozatím nebude fungovat, jelikož se aktivuje až tehdy, kdy začne samotná konference.

Představení iPadů a MacBooků na operačních systémech Windows nebo Apple produktech

ipad keynote fb 2

Dnes nejčtenější

.