Zavřít reklamu

Perfektný titul Shadowgun Legends od tvorcov z českého štúdia MADFINGER Games predstavuje jeden z najkvalitnejších akčných počinov, s akými sa na platforme mobilných zariadení môžeme stretnúť. O jeho kvalitách sme sa presvedčili nielen v našej recenzii, ale aj v nasledujúcom období, ktoré do hry prinieslo hromadu vítaných noviniek. Tvorcovia hry aj naďalej naslúchajú svojej hráčskej komunite a preto nás poctili svojím doteraz najrozmernejším updatom.Nováčikovia, ako aj veteráni sa tak môžu tešiť na tonu nového herného obsahu, ktorý ponúkne kopec zábavy na nejeden týždeň. Okrem nových „legendary“ zbraní sa môžeme tešiť na Gold arénu, ktorá preverí nejedného skúseného strelca. Do hry tiež pribudne zvýšenie levelu našej hrdinskej postavy a nová vychytávka vo forme systému infúzie zbraní. Nádielka obsahu vrcholí s masakrálnym haloweenskem eventom, ktorý ponúkne širokú škálu výziev a náležitých odmien.

Infusion systém je niečo, na čom si dali autori z MADFINGER Games naozaj záležať, nakoľko tvorí zásadný prvok vo vylepšovaní a upgradovaní zbraňového arzenálu. Celý systém spočíva v možnosti použitia štyroch ďalších predmetov k vylepšeniu našej obľúbenej zbrane či výstroje na vyššiu úroveň. Ako materiál k tomu poslúžia staršie zbrane, ktoré už nevyužívate a sú pre vás jednoducho nepotrebné. Ak teda máte svojho favorita, no nie ste spokojný s jeho výkonov, veľmi jednoducho to napravíte pomocou infúzie.

“Tohle je super update ze kterého jsme fakt nadšení. S Infusion systémem a zásadním vylepšením Genesys eventů jsme tuhle hru dostali na úplně nový level,” hovorí Marek Rabas, hlavný predstaviteľ a CEO štúdia MADFINGER Games, “Hráči budou mít na výběr z mnoha možností jak se skvěle bavit. Speciálně se těším na Halloween event – je to naše největší a nejlepší oslava v hře.” Krátky trailer, ktorý vám priblíži všetky pridané novinky si môžete vychutnať v nasledujúcom videu. 

Aktuálny systém herných eventom Genesys sa stále zlepšuje a v súčasnej dobe poskytuje hráčom pravidelné akcie s novými príbehovými zápletkami, výzvami a odmenami. Haloweensky event predstavuje pre fanúšikov Shadowgun Legends začiatok novej éry tohoto kvalitného herného univerza. Prvý krát si totiž budú môcť užiť štylizovaný HUB so špeciálnymi úlohami a vybavením, ktoré budú môcť zbierať na rôznych miestach. Nebude samozrejme chýbať ani hromada prekvapení, ktoré budú čakať iba na vaše objavenie.

  • Hra Shadowgun Legends je dostupná v App Store pre zariadenia s iOS

[appbox appstore id1091251242]

Shadowgun

Dnes nejčtenější

.