Zavřít reklamu

[Aktualizace]: Sluchátka AirPods jsou po pár hodinách nedostupnosti opět skladem i v Evropě.

Nejsou to jen nové iPady Pro, co by nám měl Apple do konce letošního roku podle mnoha analytiků ještě představit. Již nějakou dobu se totiž šušká i o vylepšené verzi sluchátek AirPods, které by se měly krom lepšího zvuku pochlubit i funkcí “Hey Siri”, díky čemuž bychom již pro aktivaci Siri nemuseli na sluchátka klepat, ale jen po vzoru iPhonů vyslovit příkaz. A jak se zdá, druhá generace AirPods je skutečně za dveřmi. 

S dostupností jablečných bezdrátových sluchátek byl ještě před pár měsíci po celém světě problém. Zájem o ně byl totiž enormní a dodavatelé Applu je nestíhali vyrábět. Postupem času se ale situace uklidnila a jak v kamenných obchodech Applu, tak i na jeho Online Storu byla dostupnost AirPodů velmi dobrá a objednávky se doručovaly zpravidla do druhého dne. Nicméně dnes začali zákazníci z Evropy hlásit, že jsou AirPods v Online Storech Applu vyprodány, přestože ještě před pár hodinami s jejich dostupností problém nebyl. Tato věc se týká i Online Storu pro Českou republiku, který hlásí též “vyprodáno” s tím, že o dostupnosti není na webu ani zmínka. 

Na nedostupnost AirPods narazíte v mnoha evropských státech:

Právě z tohoto kroku tak lze usoudit, že se Apple skutečně chystá představit druhou generaci AirPods. K ukončení prodeje svých produktů před představením jejich nové generace se totiž jablečná společnost v minulosti již mnohokrát odhodlala. Přerušení prodeje stávající generace je tak pravděpodobně i tentokrát předzvěstí příchodu generace nové. 

Krom AirPods 2 či nové generace iPadů Pro bychom se měli dočkat i nových Maců, mezi kterými by neměl chybět nástupce MacBooku Air či upgradované iMacy. Mnoho uživatelů též čeká na příchod bezdrátové nabíječky AirPower, která je však podle všech dostupných zpráv zatím v nedohlednu. S čím dalším nás Apple překvapí je však zatím ve hvězdách. 

AirPods

Dnes nejčtenější

.