Zavřít reklamu

Elon Musk je mimo šéfovania firmám ako Tesla, SpaceX a Boring Company známy hlavne vďaka svojim kontroverzným výstrelkom. Jedným z nich je napríklad prvoaprílový žartík, vďaka ktorému sa mu podarilo upútať takmer celú komunitu fanúšikov jeho technologických inovácií a tvorby. Postaral sa o to „vtipom“ v podobe predstierania bankrotu v súvislosti so spoločnosťou Tesla, ktorý uviedol na svojom účte na Twitteri. V spojitosti s tým bol použitý aj vymyslený termín „Teslaquila“, ktorý mal predstavovať alkoholický nápoj z produkcie firmy zameranej na výrobu elektromobilov. Teraz sa však zdá, že vtip sa mení na realitu a my sa napokon naozaj dočkáme spomínanej Teslaquily. Tesla si totiž zaregistrovala ochrannú známku, čo potvrdil aj samotný otec firmy Elon Musk.

Podľa Muska by sme sa mali tohoto nápoja dočkať už čoskoro pričom treba dodať, že v prípade výstredného filantropa nie je nič nemožné. Jeho nápady o založení vlastnej cukrárne alebo produkcii plameňometov nás všetkých presvedčili, že s Elonovimi vyjadreniami je nutné počítať. Situácia v prípade alkoholického nápoja „Teslaquila“ však nabrala úplne iné rozmery a fanúšikovia sa takmer okamžite začali vypytovať. V posledných dňoch sa Musk rozhodol výjsť na svet s oznámením, že tradičný mexický alkoholický nápoj so značkou spoločnosti Tesla sa skutočne realizuje. Elon tiež vtipne podotkol, že Teslaquila sa stane doplnkom všetkých prvo-aprílových showroomov a prehliadok spoločnosti.

Celá myšlienka alkoholického nápoja Teslaquilla, vznikla iba vďaka prvoaprílovému žartíku Elona Muska. 

Ochranná známka s popisom alkoholického destilátu z rastliny agáve skutočne nasvedčuje, že sa Teslaquily skutočne dočkáme už čoskoro. Pohľad na Muskov Twitter alebo Instagram, ktorý nájdete v uvedenej galérii vám prezradí, ako by mala vyzerať etiketa produktu. Potenciálni záujemcovia si budú môcť „Teslovskú tequilu“ zaobstarať pravdepodobne prostredníctvom e-shopu firiem SpaceX alebo Tesla, kde okrem šiltoviek, LEGO kociek alebo surfov nájdu dokonca aj víno. Musk nám týmto krokom opäť potvrdzuje, že z rovnováhy ho nevyvedie ani vážna kauza, či hrozba veľkých finančných sankcií.

Tesla

Dnes nejčtenější

.