Zavřít reklamu

Fanoušci společnosti Apple a jejích výrobků se každoročně těší na různé technické novinky, které firma vypustí na světlo světa. Letos se nejvíce mluvilo o nových mobilních telefonech iPhone X. Jaké vychytávky přináší? Tři nové modely smartphonů od společnosti Apple najdete podle názvu iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR. Snad největší novinkou iPhonu XS je to, že má vyšší odolnost. Více by mělo vydržet sklo a telefon by měl obstát i ve vodě v dvoumetrové hloubce. Překážet by nemělo ani to, když mobil někdo například polije nějakým nápojem.

Výrobce poprvé do svých telefonů implementoval podporu dvou SIM karet, což je u jeho konkurence zcela běžné. V tomto případě však dvě SIM karty budou moci vkládat pouze uživatelé v Číně. Všude jinde na světě je to kombinace jedné klasické a druhé elektronické SIM karty. Tu elektronickou však zatím podporuje jen 14 operátorů na světě.

iphone-xs-max-3

Originální a klasické obaly na iPhone X
Čím novější mobil, tím větší ochranu vyžaduje. Přece jen dnešní smartphony mají od nesmrtelné Nokie 3310 pořádně daleko. Obaly na iPhone X mohou být skvělým nástrojem k vyjádření vlastní originality nebo se můžete vybrat cestou klasiky. Apple už začal vyrábět i originální silikonové a kožené obaly na iPhone X. Vypadají přesně tak, jak bychom od Applu očekávali a stále se nesou v duchu originálních obalů pro starší generace iPhonů.

Nejen smartphony
Firma Apple nedávno představila i novou řadu hodinek Apple Watch Series 4. Ty jsou výrazně podobné těm posledním, ale dokážou i něco navíc. Přinesou dokonalejší informace o zdravotním stavu nositele. Mohou sloužit jako hlídač vašeho zdravotního stavu. Dokáží totiž rozeznat, kdy se nositeli udělá špatně a následně odešlou signál na záchrannou službu.

iphone-xs-max-2

Dnes nejčtenější

.