Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

TwoPics FX

Aplikací na úpravu fotek není nikdy dost. TwoPics FX nabízí spoustu efektů, ale především možnost zkombinovat více fotek do jedné. Výsledný obrázek tak může být po zkombinování dvou fotografií a přidání několika filtrů a efektů velmi zajímavý.

[appbox appstore id869898746 oldprice=“59 Kč“]

BeatPad

Pokud hudbu nejen rádi posloucháte, ale i vytváříte, neměla by vás minout aplikace Beat Pad. Ta nabízí jednoduchou a zábavnou formou možnost vytvářet vlastní skladby. Ty pak můžete sdílet rovnou na Facebook nebo Youtube.

[appbox appstore id354941604 oldprice=“299 Kč“]

Scelta monitor weight progress

Pokud jste se rozhodli hubnout do plavek až nyní, buď je váš cíl léto 2019 a nebo odjíždíte v zimě na nějakou exotickou dovolenou. Ať jsou vaše důvody jakékoliv, s hubnutím vám pomůže tato aplikace. V ní si zaznamenáváte svou váhu, můžete ji porovnávat s průměrem, sledovat váš progres a spoustu dalšího.

[appbox appstore id1271098229 oldprice=“149 Kč“]

Strike Hit <-> Bulls eye

Jednoduché hry, kterými si můžete například zkrátit čekaní na autobus, jsou velmi oblíbené. Jednou z nich je i Strike Hit <-> Bulls Eye, tedy klasické šipky ale s jednoduššími pravidly. Musíte trefovat předem určená místa na terči a vyhnout se těm zakázaným. Obtížnost se samozřejmě s dalšími levely stupňuje a nabízí i dostatečnou výzvu.

[appbox appstore id1382336679 oldprice=“119 Kč“]

Chef Umami

Velmi zajímavou hrou na kuchaře je Chef Umami, která zaujme především svou krásnou stylizací. Hratelnost je podobná dalším titulům z tohoto žánru – vytváříte jídla podle přání zákazníků, ať už jde o burgery,  sandwiche nebo třeba grilovanou rybu.

[appbox appstore id1230818349 oldprice=“89 Kč“]

8bitWar: Origins

Milovníci strategií a taktiky by měli určitě vyzkoušet hru 8bitWar: Origins. Už z názvu je jasné, že titul nabídne retro grafiku a bitvy. V  nich si za vydělané zlaťáky kupujete nové rytíře, lučišníky a mágy. A cíl je jednoduchý – porazit soupeřovu armádu.

[appbox appstore id890932971 oldprice=“59 Kč“]

Lake Hope: Ready To School

Na závěr tu máme něco pro děti. Lake Hope nabízí možnost procvičit si základy angličtiny, i když k tomu původně není určena. V aplikaci vždy děti musí vybrat z několika obrázků ten správný, který jim postavička na displeji řekne. A právě zadání je jednoslovné (například dog nebo twenty-three) a pomocí něho si lze připomenout nebo naučit naprosto základní anglická slovíčka.

[appbox appstore id1335181554 oldprice=“89 Kč“]

Dnes nejčtenější

.