Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Dnešní internet skýtá krom obrovského množství informací i celou řadu nebezpečí, která mohou v krajním případě poškodit i váš Mac. Je tedy potřeba dopřát vašemu jablečnému miláčkovi co nejlepší ochranu jen lze. Právě tu mu skvěle zajistí ESET Cyber Security Pro, tedy software pro komplexní internetovou ochranu od ověřené společnosti. 

ESET Cyber Security Pro nabízí celou řadu funkcí, díky kterým budete ve stoprocentním bezpečí. Antivirus a Antispyware eliminuje všechny typy hrozeb, od virů, přes červy po spyware. Umisťuje soubory do výjimek na základně reputace z cloudové databáze. Ochranu ale zajistí i Anti-Phishing či personální Firewall, přes který se na vás útočník hned tak nedostane. 

Rodiče jistě ocení i nástroj rodičovské kontroly, přes který mohou zablokovat svým dětem určité kategorie webů, které pro ně ještě nejsou vhodné. Díky tomu tak mohou mít jistotou, že nic, co na internetu uvidí, jim neublíží. 

Ochrana od ESETu tedy stojí rozhodně za vyzkoušení, které je bezplatné. Pokud vás pak software osloví, lze jej za příznivou cenu zakoupit hned v několika variantách.

cyber_security_produkt
cybersecuritypro_fb

Dnes nejčtenější

.