Zavřít reklamu

Že Apple chystá spoustu vlastních originálních pořadů, kterými by rád konkuroval například i Netflixu, již není díky spoustě úniků prakticky pochyb. Ostatně, i samotný Apple v pár prohlášeních práce na tomto projektu potvrdil, s tím, že se máme skutečně na co těšit. Kdy ale první nálož pořadů Applu dorazí je zatím stále ve hvězdách. Před nějakým časem se ale objevily zprávy o tom, že se Apple snaží vyrábět pořady co nejvíce family-friendly – čili bez násilí, nadávek či sexu, aby jím mohl oslovit co největší množství diváků a zároveň v nich nezobrazovat věci, které on sám neuznává. Jednu chvíli to sice vypadalo, že Apple v tomto ohledu lehce povolil opratě, opak je však pravdou. 

Podle nových informací Apple dál odmítá ve většině svých pořadů jakékoliv násilí, sex či nadávky. Jen hrstka z originálního obsahu by měla být dostupná divákům od 17 let, jelikož budou některé ze “zakázaných” věcí částečně obsahovat. Zbytek by ale měl být prakticky nezávadný, díky čemuž by mohl zaujmout velkou část publika. 

Na originální pořady Applu bychom se mohli brzy dívat třeba na takovéto Apple TV:

Obecně se dá říci, že boj proti Netflixu mít Apple jednoduchý rozhodně nebude a pokud ve svých pořadech nenabídne jistou dávku výše zmíněných “zakázaných” prvků, bude to pro něj ještě o poznání těžší. Právě násilí, nadávky či vulgarity jsou totiž v mnohých úspěšných seriálech jedněmi ze základních pilířů a diváci je sledují právě díky nim. Skvělým příkladem může být například seriál Hra o trůny, ve které není ani o jednu z těchto věcí nouze. Pokud se ale Applu podaří vytvořit ve svých pořadech skutečně parádní příběh, úspěch by se dostavit mohl. 

Apple TV 5 concept FB

Dnes nejčtenější

.