Zavřít reklamu

Je tomu jen pár dní, co se na internetu objevila první reálná fotka iPhonu 15 Pro a už tu máme nálož dalších. Ty však tentokrát nezachycují vrcholový model, ale základní iPhone 15, který bude z hlediska upgradů taktéž velmi zajímavý, což ostatně právě uniklé fotky potvrzují. Ostatně, podívejte se v galerii níže sami – uniklé fotky jsou popsány popisky pod nimi.

Telefon se totiž po loňském odhalení Dynamic Islandu u řady Pro tohoto prvku taktéž dočká, čímž de facto završí éru výřezu, který tu s námi je od roku 2017 a představení iPhonu X. Při přiblížení fotek si lze dále všimnout toho, že u iPhonů 15 Apple pravděpodobně nezúží rámeček kolem displeje, jelikož se zdá být stále relativně široký. Fotky rovněž potvrdily nasazení USB-C namísto Lightningu a zdá se, že i opětovné použití hliníkového šasi, které pro základní iPhony využívá Apple již dlouhé roky. Poslední věcí, kterou lze z fotek víceméně 100% potvrdit, je ponechání klasických fyzických tlačítek na bocích telefonů. Při přiblížení fotek jsou totiž jasně patrné jejich obrysy, které nekorespondují s uniklými schématy iPhonů 15 Pro, respektive pak jejich haptickými tlačítky.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.