Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Toodledo

Toodledo je výkonný nástroj pro produktivitu, který vám pomůže perfektně si uspořádat všechny vaše to-do listy a poznámky, ale také mapovat vaše návyky. Toodledo spolupracuje také s Apple Watch.

[appbox appstore id292755387 oldprice=“89Kč“]

Mojitok Stickers

Mojitok Stickers nabízí ty nejvíce trendy samolepky pro váš iPhone. Ozdobte jimi své zprávy a užívejte si neustálé aktualizace. Aplikace je spolehlivá, bezpečná, a její tvůrci kladou maximální důraz na soukromí.

[appbox appstore id1401180608 oldprice=“29Kč“]

Week Calendar Widget Pro

S aplikací Week Cal Widget už nepotřebujete odemykat svůj iPhone pokaždé, když chcete zkontrolovat události ve vašem kalendáři. Díky widgetu se vám veškeré záznamy budou zobrazovat přímo v Oznamovacím centru.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“59Kč“]

DevPro – Protect Your Device

DevPro je aplikace, která vám zabezpečí vaše mobilní zařízení. Ochranu aktivujete jedním stisknutím. Pokud by se chtěl do vašeho smartphonu dostat někdo jiný, než má přístup povolen, potom se spustí hlasitý alarm. A nemusíte být ani připojení k internetu.

[appbox appstore id1352683484 oldprice=“29Kč“]

iStreets: Google Street View

Služba iStreets poskytuje jednoduchý a snadný přístup ke snímkům z Google Street View. Zadejte nějaké místo, například restaurace v Londýně, a potom se vám zobrazí seznam relevantních míst. Zároveň se podíváte, jak to u konkrétní restaurace vypadá, abyste se neztratili.

[appbox appstore id642207368 oldprice=“59Kč“]

Mimpi Dreams

Mimpi je lenivý pejsek, který se ale ve svých snech stává superpsem. Vaším úkolem ve hře Mimpi Dreams bude pomoci mu zachránit jeho přátele v neuvěřitelně věrném simulátoru psích snů.

[appbox appstore id974599171 oldprice=“29Kč“]

iPhone-woman-fb

Dnes nejčtenější

.