Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

SYS Pro – A Network Monitor

SYS Pro je systémová datová aplikace pro sledování chování aplikací v reálném čase. Přidat si můžete ještě monitorovací datový plug-in do centra oznámení.

[appbox appstore id1235661162 oldprice=“25Kč“]

Open Bar!

Open Bar! je logická hra, která vás vtáhne do děje i na několik hodin. Jedná se v podstatě o fantasticky navržené hádanky, jež zapojí vaše mozkové buňky.

[appbox appstore id1065519317 oldprice=“79Kč“]

Alloy – launcher and automator

Jestliže denně používáte spoustu aplikací, pak si pořiďte ještě aplikaci Alloy, a tak můžete dělat každodenní činnosti v jedné aplikaci. Cílem je automatizovat vaše denní činnosti.

[appbox appstore id958643467 oldprice=“129Kč“]

Pro Mirror Play Cast for Xbox

S touto aplikací je snadnější než kdykoliv předtím zrcadlit své iOS zařízení do konzoly Xbox. Proces propojení iOS zařízení a Xboxu je naprosto jednoduchý a rychlý.

[appbox appstore id1429398959 oldprice=“129Kč“]

Sleep Bug Pro: White Noise Soundscapes & Music Box

Jednou z nejlépe hodnocených aplikací s bílým šumem je Sleep Bug Pro. Nabízí celkem 83 zvukových efektů, 24 scén a více než 300 různých zvuků. Jestliže nemůžete usnout, nebo nemůže usnout vaše miminko, není nic jednoduššího než mu pustit bílý šum.

[appbox appstore id470476048 oldprice=“49Kč“]

Moody Diary – thought Journal

Jste šťastní? Pořiďte si tento náladový deník, který bude sledovat vaše nálady.

[appbox appstore id1133019638 oldprice=“49Kč“]

PepeLine

PepeLine je jednoduchá a velice návyková 3D logická hra. Vyzbrojte svůj mozek a vyměňujte dlaždice tak, abyste si vytvořili cestu. Zvládnete vyřešit všechny hádanky?

[appbox appstore id1195130865 oldprice=“49Kč“]

Turbo Wheels

Připravte se na závod. Zvládnete ho vyhrát? Turbo Wheels je vzrušující závodní hra s mini autíčky. Brzdy nepotřebujete, ty by vás jen zdržovaly.

[appbox appstore id990468727 oldprice=“25Kč“]

ipad iphone macbook fb

Dnes nejčtenější

.