Zavřít reklamu

Pořad Carpool Karaoke u diváků nesklidil nijak nadšené ovace. V tuto chvíli se na IMDb „pyšní“ hodnocením pouze 5,5 z 10. To však nezabránilo tomu, aby byl nominován na ceny Emmy 2018. Pokud jej neznáte, vězte, že původně jde o pořad komika Jamese Codena, který se proslavil především svou Late Late Show. Apple lehce pozměnil formát pořadu, ale stále jsme v něm mohli vidět mnoho známých pěveckých či hereckých hvězd, které si při jízdě autem povídají a většinou i zazpívají svou oblíbenou píseň.

První řada se začala vysílat v srpnu minulého roku a momentálně se připravuje sezóna číslo dvě. Nominaci na letošní Emmy získal Carpool Karaoke v kategorii krátkých show. Konkurenty byl například pořad The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“ a dalších pět pořadů, které nejsou u nás moc známé. A světe div se, Apple získal svou historicky první Emmy za svůj pořad. Právě přemožení oblíbeného pořadu Jimmyho Fallona je velkým překvapením, protože ten je opravdu populární a pokud bychom se i u něj podívali na hodnocení na IMDb, vyhrál by na plné čáře s 7,5 z 10. Navíc celkový počet recenzí u něho je 13 071, u Carpool Karaoke pouze 120!

V Carpool Karaoke se postupně objevilo spoustu celebrit:

Pořad se dostal do povědomí mnoha lidí především epizodou s kapelou Linkin Park, která se natáčela pouze týden před tragickou smrtí zpěváka Chestera Benningtona. Nejprve nebylo jasné, zda Apple tuto epizodu odvysílá, ale i vzhledem k přání skupiny se tak nakonec stalo a všichni si tak mohli připomenout energii, pro kterou zpěváka všichni znali.

Pokud si chcete pustit některou z epizod, kde účinkuje například Shakira, Shaquille O´Neal či John Cena, případně se pouze chcete podívat na formát celého pořadu, stačí mít doma Apple TV, na které je volně k dispozici. Případně je dostupná také každému předplatiteli Apple Music.

Apple Music Carpool Karaoke FB

Dnes nejčtenější

.