Zavřít reklamu

Apple včera začal vysílat svůj druhý televizní pořad Carpool Karaoke: The Series. První epizoda, ve které vystoupili Will Smith a James Corden, se na streamovací platformě Apple Music objevila včera večer a nechybí ani české titulky.

V premiérovém dílu se objevili James Corden a Will Smith, který zazpíval písničku Gettin‘ Jiggy Wit It. Dvojice si v autě zazpívala také populární skladbu Fresh Prince of Bel Air, kterou znáte z televizní show Willa Smitha vysílaného v letech od 1990 do 1996.

carpool karaoke will smith

Pokud se nemůžete dočkat další epizody, budete si muset počkat až na další úterý, kdy se na Apple Music objeví druhý díl s jinými hosty. Délka jednotlivých epizod se liší, záleží vždy na tom, jaké je obsazení a jaký je obsah.

Ve spolujízdě se objeví následující celebrity: Will Smith a James Corden; Miley, Noah, Billy Ray a rodina Cyrus; Shakira a Trevor Noah; Sophie Turner a Maisie Williams z Her o trůny; Queen Latifah a Jada Pinkett Smith; John Legend, Alicia Keys a Taraji P. Henson; LeBron James a James Corden a další.

Carpool Karaoke: The Series je už druhá televizní show cupertinské společnosti určená pro předplatitele Apple Music. Prvním televizním seriálem Applu je Planet of the Apps, který vyšel v červnu.

carpool karaoke fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.