Zavřít reklamu

Už dnes má na Apple Music odstartovat pořad Carpool Karaoke: The Series. Producent Ben Winston a Eric Pankowski poskytli rozhovor pro Billboard, v rámci kterého se podělili o detaily z natáčení karaoke show s celebritami.

Carpool Karaoke běžel na amerických televizích v rámci The Late Late Show s Jamesem Cordenem. Apple však v polovině loňského roku koupil na tento pořad práva, aby ho mohl spustit na své streamovací službě. Podle Winstona byl opravdu skvělý nápad pustit se do natáčení karaoke spolujízdy. „Mysleli jsme si, že když najdeme ty správné lidi, mohla by to být skvělá show,“ vzpomíná Winston.

Eddy Cue a Jimmy Iovine se rozhodli, že tento pořad prostě chtějí pro Apple Music. Winston řekl, že je super mít za partnera cupertinskou společnost, neboť ona byla vždy v popředí hudby. „Je úžasná věc pracovat s Applem, protože tím je ta show nejlepší,“ řekl Winston. Délka jednotlivých epizod je různá, některé trvají 12 minut, jiné 16 minut, jiné i 20 minut. Ale bavit se budete u každé.

Pro show byla vybrána streamovací platforma Apple Music kvůli jejímu dosahu. „Na světě existuje 1,2 miliarda zařízení iOS, což znamená, že naši show může vidět až 1,2 miliarda lidí, kdykoliv jen bude chtít. Je to neuvěřitelné, inspirující a pokorné,“ řekl Pankowski.

James Corden je zaneprázdněn vlastní show, a tak se objeví pouze ve dvou epizodách, a to v úvodní s Willem Smithem a závěrečné s LeBronem Jamesem. V ostatních epizodách do auta nastoupí různé sestavy celebrit, za volantem tedy usedne vždy někdo jiný. Producenti nehledali nikoho namísto Jamese Cordena. Pořad tak dostane nový rozměr.

Uvidíte celebrity zpívající oblíbené hity, velké hvězdy zpívající písně ostatních umělců, herce, komiky a sportovce zpívající a rapující písně, které pro ně něco znamenají.

Carpool Karaoke: The Series má premiéru už dnes. Zatím ještě nevíme, kdy přesně se na Apple Music objeví, ale pokud se dozvíme podrobnosti, budeme vás určitě informovat.

carpool karaoke fb

Dnes nejčtenější

.