Zavřít reklamu

Před několika dny se hudební scéna otřásla v základech, kdy svět obletěla smutná zpráva, že Chester Bennington z rockové skupiny Linkin Park spáchal sebevraždu. Jen pár dní před tím, než se rozhodl vzít si život, se zúčastnil natáčení jednoho z dílů show Carpool Karaoke. James Corden si zve do show zejména známé zpěváky na krátké rozhovory, jež jsou natáčeny při cestě autem.

V polovině tohoto měsíce Linkin Park zveřejnil na Twitteru fotku z natáčení, přičemž na fotce jsou kromě zesnulého frontmana i ostatní členové kapely.

Televizní pořad Carpool Karaoke: The Series, který běžel na amerických televizích v rámci The Late Late Show s Jamesem Cordenem, se začne na Apple Music vysílat dne 8. srpna. Apple už v polovině loňského roku koupil práva na pořad. Původně se plánovalo, že se na Apple Music objeví už v únoru, ale nakonec byla premiéra přesunuta až na srpen. Apple odmítl prozradit, kdy bude odvysílán díl se skupinou Linkin Park.

Chester Bennington spáchal sebevraždu v den narozenin svého blízkého přítele Chrise Cornella, který ukončil svůj život stejným způsobem v květnu. Zda to byl úmysl, nebo jen náhoda se už nedozvíme.

linkin park fb

Dnes nejčtenější

.