Zavřít reklamu

Apple na svém YouTube kanálu zveřejnil trailer svého pořadu Carpool Karaoke: The Series. V traileru, který je doprovázen písničkou On the Road Again, je představeno několik málo celebrit, které se v televizním pořadu objeví.

Apple v polovině loňského roku koupil práva na Carpool Karaoke, který běžel na amerických televizích v rámci The Late Late Show s Jamesem Cordenem. Očekávalo se, že vysílání pořadu na Apple Music započne v únoru letošního roku, ale premiéra se nakonec posunula až na 8. srpen.

Carpool Karaoke: The Series obsahuje šestnáct půlhodinových epizod, ve kterých budou představeny celebrity během jízdy v autě. V každé epizodě se objeví někdo jiný a máme se skutečně na co těšit. Mezi celebrity, které přijali pozvání do pořadu, patří Will Smith, Miley, Noah, Billy Ray a celá rodina Cyrus, Shakira a Trevor Noah, Sophie Turner a Maisie Williams z Her o trůny, Queen Latifah a Jada Pinkett Smith, John Legend, Alicia Keys a Taraji P. Henson, LeBron James a další.

Televizní show odstartuje v úterý 8. srpna ve více než sto zemích a bude dostupná pouze pro předplatitele služby Apple Music.

carpool karaoke fb

Dnes nejčtenější

.