Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Text 2 Group Pro

Velice populární aplikací pro skupinovou komunikaci je Text 2 Group Pro. V aplikaci si uložíte vlastní skupiny kontaktů, okamžitě odešlete skupinovou zprávu (například přes iMessage) nebo skupinový e-mail a podobně.

[appbox appstore id519077434 oldprice=“79Kč“]

8bitWar: Origins

Vyzkoušejte si, jak umíte strategicky a takticky přemýšlet. Stáhněte si hru 8bitWar: Origins, ve které si najmete jednotky a umístíte do strategických útvarů tak, aby odolaly nepřátelské armádě. Hra obsahuje celkem 60 úrovní. Zvládnete je všechny?

[appbox appstore id890932971 oldprice=“49Kč“]

Tiger Racing: Simulator Race

Další hra, u které se odreagujete, je Tiger Racing. Jedná se o realistickou 3D závodní hru. Usednete na tygra a vyrazíte. Hra je snadná, vzrušující, zábavná a návyková. Ukažte, zda umíte vyhrát.

[appbox appstore id907465064 oldprice=“25Kč“]

business card scanner-sam pro

Pokud dostáváte dost vizitek, stáhněte si aplikaci business card scanner-sam pro. Stačí namířit fotoaparát iPhonu na vizitku a aplikace naskenuje všechny informace – jméno, příjmení a další kontaktní údaje – a uloží je do kontaktů.

[appbox appstore id468090416 oldprice=“149Kč“]

Future Ludo

Zahrajte si vesmírnou hru Future Ludo. Ocitnete se ve vesmíru, kde musíte vyhrát vesmírnou válku. Bojujte s různými rasami nepřátel.

[appbox appstore id448180752 oldprice=“79Kč“]

WiFiKey-WiFi Connect Manager

WiFiKey pomáhá uživatelům připojovat se k free Wi-Fi sítím. Poskytuje uživatelům skutečně bezpečné Wi-Fi prostředí.

[appbox appstore id1095897090 oldprice=“25Kč“]

Pocket Lists 1

Pocket Lists je perfektně navrhnutá aplikace pro správu seznamů s úkoly. Jedná se v podstatě o takový organizátor seznamů úkolů. Disponuje sofistikovanými funkcemi, jako jsou připomínky, vánoční seznamy a podobně.

[appbox appstore id482537116 oldprice=“129Kč“]

iCropper – Crop and Edit Video

Užitečný nástroj iCropper slouží k oříznutí videa. Stačí vybrat video z galerie, zvolit způsob oříznutí, video oříznout, uložit a sdílet.

[appbox appstore id1257352476 oldprice=“25Kč“]

Spotify iPhone X

Dnes nejčtenější

.