Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Archivist Live Music
Poslechněte si některý ze 75 tisíc živých koncertů – kdekoliv, kdykoliv. Aplikace nabízí možnost objevování hudby od více než 3500 umělců, recenze koncertů a rozšířené možnosti přehrávání. Samozřejmostí je podpora multitaskingu a AirPlay.

[appbox appstore id432850880 oldprice=“119Kč“]

Extreme Week Calendar
Aplikace Extreme Week Calendar vám poskytne jak týdenní, tak i denní zobrazení vašich plánů, navíc s funkcemi, které v běžném kalendáři nenajdete. Nabízí synchronizaci s kalendáři Google, iCloud a Exchange, propojení s Facebookem a řadu dalších funkcí.

[appbox appstore id555336524 oldprice=“89Kč“]

Flashcard Hero
Používáte k učení jazyků či jiných předmětů kartičky? Zkuste si je vytvořit s pomocí aplikace Flashcard Hero. Umožňuje doplnit kartičky o libovolné obrázky, řadit je do tématických skupin, upravovat text a mnoho dalšího.

[appbox appstore id650812005 oldprice=“119Kč“]

MAVIS – Pro Camera
MAVIS je dokonalá filmová aplikace pro iPhone. Poskytuje profesionální nástroje pro natáčení filmů, jako jsou zaostření, sledování průběhu, falešné barvy a podobně. Dále nabízí ovládání zvuku, měření zvuku, vlastní rozlišení, frameráty a formáty nahrávek.

[appbox appstore id979227459 oldprice=“429Kč“]

50SOB – Fifty Shades of Bricks

Jednoduchá, v padesáti odstínech šedi, a nebezpečně návyková – taková je hra 50SOB – Fifty Shades of Bricks. Čím více ji budete hrát, tím více vás pohltí. A když ji konečně dohrajete, nebudete si přát nic jiného, než ji rozehrát znovu.

[appbox appstore id963492462 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 224

Dnes nejčtenější

.